Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη που έκανε για το όνομα του μωρού της


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η αποκάλυψη που έκανε για το όνομα του μωρού της

Πότε θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος;

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες είδαμε να κάνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε βραδινή της έξοδο, χθες, Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου.

Η Ελληνίδα εγκυμονούσα διανύοντας τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, προέβη σε αποκαλύψεις στους δημοσιογράφους, σχετικά με το μωράκι που κυοφορεί και περιμένει σε λιγους μήνες.

Διαβάστε ακόμα: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι αποκαλύψεις που έκανε πρώτη φορά για το φύλο του μωρού και τον γάμο της [βίντεο]

Χαρακτηριστικά αναφέρθηκε στο όνομα του μωρού που σκέφτονται, αλλά και στο πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Συγκεκριμένα δήλωσε τα ακόλουθα: "Όλα καλά με την εγκυμοσύνη και πριν ήμουν πολύ λιχούδα. Είπαμε να το κρατήσουμε για εμάς το πότε θα γίνει ο γάμος. Θέλαμε θρησκευτικό γάμο αλλά είναι λίγο δύσκολο. Εγώ ήθελα την ευλογία του Θεού και ο Βασίλης. Αλλά λέμε να τον πραγματοποιήσουμε μετά τον ερχομό του παιδιού μας.Στο όνομα είμαστε παραδοσιακοί, οπότε θα πάμε με την οικογένεια. Δεν έχω πει τι είναι το φύλο του μωρού. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτι για να το πούμε με τον δικό μας τρόπο. Ο Βασίλης ξέρει το φύλο του μωρού. Και μένα κάτι έχει πάρει το αυτί μου. Το παιδικό δωμάτιο θα το κάνουμε τελευταία στιγμή".

 

 

Tags διασημοι, κωνσταντίνα σπυροπούλου, gossip, showbiz, celebrities, φύλο, μωρου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2652 s (233 Queries.) // Parse time: 0.3026 s // Total time: 2.5678 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X