Έλενα Χριστοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα on air! Η αγκαλιά της Φαίης Σκορδά [βίντεο]


Έλενα Χριστοπούλου: Ξέσπασε σε κλάματα on air! Η αγκαλιά της Φαίης Σκορδά [βίντεο]

Η παρουσιάστρια ζήτησε να πάνε διαφημίσεις.

Η Έλενα Χριστοπούλου μετά από βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή "Πρωινό μας", που προβάλλει καθημερινά η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, στις 15.00, ξέσπασε κλάματα.

Συγκεκριμένα προβλήθηκε συνέντευξη της Ρούλας Σταματοπούλου όπου περιέγραψε τις προσπάθειες που έκανε για να αποκτήσει παιδί και το θαύμα που βίωσε πριν αποκτήσει τον γιο της. Σχολιάζοντας το βίντεο η Έλενα Χριστοπούλου έβαλε τα κλάματα λέγοντας: "Με αυτά τα πράγματα έχω ιδιαίτερη ευαισθησία. Τα κατάφερε. Έκανε το θαύμα του ο Αρχάγγελος", σχολίασε η Έλενα Χριστοπούλου και τα πρώτα δάκρυα εμφανίστηκαν στα μάτια της, με τη Φαίη Σκορδά να παίρνει τον λόγο και να εξηγεί ότι πολλές γυναίκες έχουν περάσει από παρόμοιες διαδικασίες στη ζωή τους και ότι η συγκίνηση της Έλενας Χριστοπούλου είναι μία ανθρώπινη στιγμή. "Δεν θέλω τώρα να πω κάτι άλλο. Δεν μπορώ να κλαίω, ντρέπομαι. Την πάτησα τώρα".

Η συναισθηματική φόρτισε ήταν τόσο μεγάλη που η Φαίη Σκορδά ζήτησε να περάσουν σε διαφημίσεις και αγκάλιασε την Έλενα Χριστοπούλου. Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

 

Tags ελενα χριστοπουλου, φαιη σκορδα, gossip, celebrities, διασημοι


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2583 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2422 s // Total time: 2.5005 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X