Σπύρος Μπιμπίλας: “Έμαθα από την Ελπίδα Νίνου ότι την εγκατέλειψε και έφυγε με φίλη του γιου του”


Σπύρος Μπιμπίλας: “Έμαθα από την Ελπίδα Νίνου ότι την εγκατέλειψε και έφυγε με φίλη του γιου του”

Η αποκαλυπτική κατάθεση του ηθοποιού.   

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται σήμερα 13 Σεπτεμβρίου, με τον Σπύρο Μπιμπίλα να καταθέτει ως μάρτυρας κατηγορίας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ υπήρξε για χρόνια στενός φίλος της οικογένειάς Φιλιππίδη, ωστόσο τα συναισθήματά του για αυτή άλλαξαν, όταν έγιναν οι καταγγελίες εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου αποκάλυψε στην εκπομπή "Super Κατερίνα" ένα απόσπασμα από την κατάθεση του Σπύρου Μπιμπίλα. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε σε μία συνομιλία που είχε με την Ελπίδα Νίνου, στην οποία του είπε: "Σπύρο μου, με εγκατέλειψε ο Πέτρος Φιλιππίδης, έφυγε με τη φίλη του γιου μας". Και συνέχισε, λέγοντας πως ο Πέτρος Φιλιππίδης "πέταξε" στη σύζυγό του 1.000 ευρώ και της είπε πως με αυτά θα ζήσει τώρα.

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης πήρε τον λόγο και αποκάλυψε πως ο λόγος που ο Σπύρος Μπιμπίλας και η Ελπίδα Νίνου δεν μιλούσαν ήταν αυτή η μαρτυρία. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ είχε ενημερώσει την Ελπίδα Νίνου ότι θα μεταφέρει στο δικαστήριο τον διάλογο που είχαν τότε, με εκείνη να αντιδρά.

Πηγή: faysbook.gr 
 

Tags Ελπίδα Νίνου, πετρος φιλιππιδης, σπύρος μπιμπίλας, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4204 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2541 s // Total time: 2.6745 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X