Η Beyonce έκλεισε τα 41 και οι διάσημοι “παρέλασαν” στο πάρτι της! [εικόνες]


Η Beyonce έκλεισε τα 41 και οι διάσημοι “παρέλασαν” στο πάρτι της! [εικόνες]

Οι αστέρες που έσπευσαν να τιμήσουν την τραγουδίστρια για τα γενέθλιά της.   

Κι αν νομίζεις πως το μεγαλύτερο πάρτι με τους γνωστότερους A-list celebrities είναι εκείνο του Vanity Fair μετά τα Όσκαρ ή αυτό που ακολουθεί το Met Gala, πλανάσαι πλάνην οικτρά. Το πιο λαμπερό πάρτι της χρονιάς φαίνεται πως διοργάνωσε η Beyoncé, η οποία έκλεισε τα 41 στις 4 Σεπτεμβρίου, προσκαλώντας το περασμένο Σάββατο τους γνωστότερους φίλους της για να γιορτάσει.

Πιο αναλυτικά, όπως γράφει η madamefigaro.gr, το πάρτι των εκατομμυρίων έλαβε χώρα στο Bel-Air της Καλιφόρνιας και η guestlist περιελάμβανε τα μεγαλύτερα ονόματα της showbiz. Η Queen Bey για τα 41α γενέθλιά της εμπνεύστηκε να πραγματοποιήσει ένα ντίσκο πάρτι, γι’αυτό κάλεσε τους πιο γνωστούς φίλους της, οι οποίοι είχαν ντυθεί ανάλογα με το θέμα, να χορέψουν και να περάσουν καλά.

Ύστερα από την πασαρέλα του οίκου Fendi, όπου η Kim Kardashian έδωσε το παρών στην πρώτη σειρά πλάι στην Sarah Jessica Parker, εμφανίστηκε στο πάρτι της ντίβας του τραγουδιού, μαζί με τη μητέρα της, Kris Jenner και την αδερφή της Khloe. Δείτε στη madamefigaro.cy τις σχετικές εικόνες.
 

Tags Beyonce, showbiz, gossip, celebrities, πάρτι, γενεθλια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0164 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4201 s // Total time: 2.4364 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X