Το maternity look τη Κλέλιας Γιασεμίδου που είναι ιδανικό για Κυριακάτικη βόλτα! [βίντεο]


Το maternity look τη Κλέλιας Γιασεμίδου που είναι ιδανικό για Κυριακάτικη βόλτα! [βίντεο]

Απογείωσε το στιλ η εγκυμονούσα instagrammer.   

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο στην προσωπική της ζωή διανύει αυτό το διάστημα η Κλέλια Γιασεμίδου η οποία βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα καθώς διανύει το δεύτερο τρίμηνο της κύησής της. 

Διαβάστε ακόμα: Πέντε φορές που η Κλέλια Γιασεμίδου πόζαρε με μπικίνι φέτος το καλοκαίρι ενώ ήταν έγκυος και δεν το γνωρίζαμε!

Η εγκυμονούσα instagrammer μοιράστηκε το πρωί της Κυριακής, 11 Σεπτεμβρίου το look της σε ένα story στο instagram όπου επέλεξε ένα cream λινό σετ με shorts και πουκάμισο συνδυάζοντάς το με μαύρο crop top δείχνοντας μας παράλληλα και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης. 

[Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο]

Η Κλέλια Γιασεμίδου και ο σύντροφός της, Πέτρος Αθανασίου ανακοίνωσαν πως περιμένουν το πρώτο τους μωρό στις αρχές Σεπτεμβρίου με μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στο instagram όπου μοιράστηκαν το υπερηχογράφημα του μωρού τους. 

Μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν γνωρίζει το φύλο του μωρού, ωστόσο, αναμένεται στα μέσα Οκτωβρίου να πραγματοποιήσουν gender reveal party έχοντας στο πλευρό τους φίλους και συγγενείς. 

Όσον αφορά στα σχέδια για τον γάμο τους, η Κλέλια δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι μετατίθενται για αργότερα καθώς αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχουν οι προετοιμασίες για τον ερχομό του παιδιού. 
 

Tags Κλέλια Γιασεμίδου, μόδα, fashion, maternity look, διασημοι, showbiz, gossip, ceebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3451 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2824 s // Total time: 2.6275 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X