Χάρης Αριστείδου – Μαριλένα Φουκαρίδου: Όλα όσα έγιναν στο wedding party τους [εικόνες & βίντεο]


Χάρης Αριστείδου – Μαριλένα Φουκαρίδου: Όλα όσα έγιναν στο wedding party τους [εικόνες & βίντεο]

Αποκλειστικά στιγμιότυπα από την romantic chic διακόσμηση και την εντυπωσιακή είσοδο του ζευγαριού.  

Η χθεσινή ημέρα σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στον Χάρη Αριστείδου και στη Μαριλένα Φουκαρίδου καθώς το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και η ημέρα ήταν γεμάτη από έντονα συναισθήματα περιτριγυρισμένοι από τους πιο αγαπημένους τους ανθρώπους. 

Κατόπιν του μυστηρίου του γάμου τους ακολούθησε party σε γνωστό χώρο δεξιώσεων στον Λυθροδόντα, όπου το νιόπαντρο ζευγάρι διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με φίλους και συγγενείς. 

Διαβάστε ακόμα: Η λίας Ανδρέου: Έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του στο wedding party του Χάρη Αριστείδου και της Μαριλένας Φουκαρίδου [εικόνες & βίντεο] 

     

Ήταν ένα πάρτι που τα είχε όλα...Λαμπάκια και κεριά δίνοντας μία ρομαντική νότα στη σύνθεση του χώρου, λευκά τριαντάφυλλα προσθέτοντας κομψότητα στη διακόσμηση, δροσιστικά cocktails, photo booth για αναμνηστικές φωτογραφίες και χορό μέχρι το ξημέρωμα. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως το ζευγάρι επέλεξε αντί μπομπονιέρας να δοθούν χρήματα στον ΠΑΣΥΚΑΦ. Δείτε τα βίντεο και τις εικόνες που εξασφαλίσαμε από το χθεσινοβραδινό πάρτι του Χάρη και της Μαριλένας: 


 

Tags χαρης αριστειδου, μαριλενα φουκαριδου, Γαμος, δεξιωση, wedding party, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4293 s (231 Queries.) // Parse time: 0.2227 s // Total time: 2.6520 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X