Mad Clip: Η αδημοσίευτη εικόνα λίγες ώρες πριν τον θάνατό του που κυκλοφόρησε


Mad Clip: Η αδημοσίευτη εικόνα λίγες ώρες πριν τον θάνατό του που κυκλοφόρησε

Η ανάρτηση που πραγματοποίησε στο instagram, η Ελένη Φουρέιρα. 

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα όπου ο Mad Clip, έχασε ξαφνικά τη ζωή του, σε αυτοκινητικό δυστύχημα που σημειώθηκε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στην Αθήνα.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης, λίγο πριν βρει τον θάνατο, διασκέδαζε σε γάμο καλής του φίλης, όπου εκεί μάλιστα το νεόνυμφο ζευγάρι επέλεξε να κάνει την είσοδο του στον χώρο της δεξίωσης, με τραγούδι του, ενώ κατά τη διάρκεια της όλης βραδιάς, ο Mad Clip μαζί με την Ελένη Φουρέιρα, τραγούδησαν την επιτυχία τους, “Μπορεί”.

Διαβάστε ακόμα: Η συγκινητική στιγμή ανάμεσα σε Ελένη Φουρέιρα και Άσπα για τον Mad Clip που επισκίασε τον καυγά στα Mad Vma [βίντεο]

Σήμερα, Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου, ένα χρόνο μετά, η τότε νύφη, Λία Παπαδοπούλου, PR Manager της Panik, δισκογραφικής εταιρείας στην οποία ανήκε και ο Mad Clip, μοιράστηκε μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια αδημοσίευτη εικόνα από το γλέντι του γάμου, στην οποία έχει στην αγκαλιά της τον trapper. Δείτε την εικόνα πιο κάτω: 

Μάλιστα δημοσίευση το πρωί της Παρασκευής, πραγματοποίησε και η φίλη και συνεργάτιδα του, Ελένη Φουρέιρα, η οποία τον τίμησε με τις εικόνες που θα δείτε στην gallery πιο κάτω, σχολιάζοντας στη λεζάντα: "1 year without you".

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, διασημοι, Ελένη Φουρέιρα, madclip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.2448 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3061 s // Total time: 3.5509 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X