Snik: Τα πρώτα λόγια μετά τον καυγά που ενεπλάκη σε live του [βίντεο]


Snik: Τα πρώτα λόγια μετά τον καυγά που ενεπλάκη σε live του [βίντεο]

\"Είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια\"

Άλλο ένα περιστατικό που ο Snik ενεπλάκη σε καυγά και πιάστηκε στα χέρια, παρακολουθήσαμε να διαδραματίζεται πρόσφατα, κατά τη διάρκεια live εμφάνισης του, στην Κατερίνη.

Χαρακτηριστικά, ο trapper, μόλις αντιλήφθηκε κάποιους πελάτες που διασκέδαζαν σε διπλανό τραπέζι να τσακώνονται, πήδηξε από τη σκηνή, τους πλησίασε, με την όλη κατάσταση να ξεφεύγει. Από την μια η ομάδα των πελατών και από την άλλη η ομάδα του Snik, μετέτρεψαν τον χώρο σε ρινγκ. Δείτε εδώ το βίντεο του καυγά.

Διαβάστε ακόμα: Ο Snik ενεπλάκη ξανά σε καυγά [βίντεο]

Ωστόσο, αφού το θέμα πήρε μεγάλη διάσταση από τα μέσα, ο trapper, θέλησε να ξεκαθαρίσει το τι ακριβώς συνεβη, μέσα από instastories που ανήρτησε, παραθέτοντας τη δικιά του πλευρά.

Χαρακτηριστικά δήλωσε: “Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα”. Δείτε το βίντεο εδώ:

 

 

Tags καυγάς, snik, gossip, showbiz, celebrities, Live


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4834 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2573 s // Total time: 2.7406 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X