Γιώργος Μαζωνάκης: "Tα μεσημέρια μαγειρεύω για τον κόσμο και τα βράδια τραγουδάω" [βίντεο]


Γιώργος Μαζωνάκης: "Tα μεσημέρια μαγειρεύω για τον κόσμο και τα βράδια τραγουδάω" [βίντεο]

\"Ο Θεός μας δίνει ένα χάρισμα, μια αποστολή, που πρέπει να μοιραστούμε\".

Στον τόπο καταγωγής του τη Νίκαια, συνάντησε όπως είδαμε το πρωί της Πέμπτης, 1 Σεπτεμβρίου, η κάμερα της εκπομπής “ Ποιος είναι πρωινιάτικα”, τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Έλληνας καλλιτέχνης μιλώντας στη δημοσιογράφο, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα ανθρωπιάς, μιας και μαζί με τους εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας, “Ο άλλος άνθρωπος”,  συγκεντρώνει και μαγειρεύει τρόφιμα, προσφέροντας έτσι φαγητό σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μαζωνάκης: Το ανατρεπτικό νέο look του που δεν πέρασε απαρατήρητο [εικόνα]

Μιλώντας για τη δράση που κάνει, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ανέφερα χαρακτηριστικά τα εξής ακόλουθα: “Είμαι στη Νίκαια, στον τόπο μου, στο σπίτι μου. Η δράση αυτή ξεκίνησε πριν από καιρό, οπότε είναι πολύ βασικό για μένα να κάνω αυτήν την προσφορά που μου δίνεται από τον Θεό με έναν άνθρωπο που συνεννοούμαι, τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, χωρίς δόλο ή συμφέρον. Είναι πολύ μεγάλη μου χαρά να μαγειρεύω τα μεσημέρια και το βράδυ να τραγουδώ. Είναι ό, τι καλύτερο που έχω κάνει φέτος. Ο κόσμος το έχει αγκαλιάσει… Αγκαλιάζει όλη την προσπάθεια και όποιος μπορεί να προσφέρει. Ο Θεός μας δίνει ένα χάρισμα, μια αποστολή, που πρέπει να μοιραστούμε. Χτίστηκε τόσο όμορφα και ομαλά και είναι η καθημερινότητά μας αυτή". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

Tags γιωργος μαζωνακης, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4109 s (229 Queries.) // Parse time: 0.2529 s // Total time: 2.6638 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X