Γιώργος Μερκής: Για ποιο λόγο τον έδιωξε η Άντρεα Κυριάκου από το σπίτι μέσα στο weekend; [βίντεο]


Γιώργος Μερκής: Για ποιο λόγο τον έδιωξε η Άντρεα Κυριάκου από το σπίτι μέσα στο weekend; [βίντεο]

Μίλησε για το baby shower της κόρης του. 

Στη διαδικτυακή αθλητική εκπομπή της Digital TV και του Kerkida.net, "Super Monday”,με τους Θωμά Φραντζή και Στέλιο Αναστασίου, είδαμε να παραχωρεί συνέντευξη ο Γιώργος Μερκής.

Ο Κύπριος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αναφέρθηκε μέσα σε όλα για το πρόσφατο baby shower που διοργανώθηκε στο σπίτι τους για την κόρη τους, από την Άντρεα Κυριάκου και τις φίλες της.

Διαβάστε ακόμα: Γιώργος Μερκής – Άντρεα Κυριάκου: Το νέο τους σπίτι είναι super stylish! [εικόνες]

Ο Γιώργος Μερκής χαρακτηριστικά σχολίασε για ποιο λόγο δεν ήταν και αυτός παρών, δηλώνοντας τα εξής: “Με έδιωξαν από το σπίτι για να είναι μόνες του οι κοπέλες. Ήθελα να δω και το ποδόσφαιρο αλλά τελικά επέστρεψα αργά στο σπίτι μαζί με τον γιο μας. Είναι ένα χαρούμενο γεγονός για μας. Σε λίγους μήνες θα γίνουμε για δεύτερη φορά γονείς. Όσοι έχουν παιδιά μπορούν να καταλάβουν τη χαρά και την αγωνία που έχουμε. Νομίζω είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για εμάς. Εύχομαι το κοριτσάκι που θα έρθει στη ζωή να υγιές και να μας δώσει χαρές και εμείς οφείλουμε ως γονείς σωστά παραδείγματα για να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σωστά". Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

 

Tags Γιώργος Μερκής, αντρεα κυριακου, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0061 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0356 s // Total time: 0.0418 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X