Όλα όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στο πάρτι δεξίωσης του γάμου Μαυρίκιου - Ιλάειρας [εικόνες & βίντεο]


Όλα όσα γίνονται αυτή τη στιγμή στο πάρτι δεξίωσης του γάμου Μαυρίκιου - Ιλάειρας [εικόνες & βίντεο]

Οι ευχές επώνυμων φίλων, το προεδρικό ζεύγος και η διασκέδαση με την Έλλη Κοκκίνου. 

Την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής τους, συνεχίζει να ζει σήμερα, Κυριακή, 28 Αυγούστου, το νιόπαντρο ζευγάρι, Μαυρίκιος Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση. 

Το ilovestyle.com, βρίσκεται στον χώρο δεξίωσης του λαμπερού γάμου - υπέρπαραγωγή- που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο Monte Caputo, στη Λεμεσό, με εκατοντάδες καλεσμένους, να δίνουν το παρών τους, στη ξεχωριστή στιγμή της νέας κοινής ζωής του αγαπημένου ζευγαριού. 

Στο βίντεο που θα δείτε εδώ, μια από τις εκπλήξεις της όλης βραδιάς ήταν τα μηνύματα που έστειλαν επώνυμοι φίλοι του ζεύγους -μέσω ενός βίντεο που ετοιμάστηκε για αυτούς-, στέλνοντας τους τις καλύτερες τους ευχές. Ανάμεσα σε αυτούς διακρίναμε τον Νίκο Μουτσινά, τον Τρύφωνα Σαμαρά,την Κατερίνα Καινούργιου κ.α.

Δείτε εδώ επίσης την εντυπωσιακή είσοδο καθώς και τον πρώτο χορό του ζευγαριού, που "έκλεψε" τις εντυπώσεις, υπό τους ήχους της Άλκηστις Πρωτοψάλτη και του Αντώνη Ρέμου, με το κομμάτι "Σ'αγαπώ", όπως και το κόψιμο της γαμήλιας τούρτας.

Ωστόσο, από το γλέντι δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και το προεδρικό ζεύγος, που έχει βαφτίσει τον γαμπρό, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και τη σύζυγό του, Άντρη, να απολαμβάνουν συγκινημένοι τη στιγμή χορού του ζευγαριού.Δείτε το βίντεο εδώ:

Τη μουσική επιμέλεια της γαμήλιας δεξίωσης ανέλαβε η Έλλη Κοκκίνου η οποία με τις επιτυχίες της ξεσήκωσε τους καλεσμένους. Δείτε το βίντεο εδώ και εδώ:

Δείτε σχετικές εικόνες στην gallery πιο κάτω:

 

Tags gossip, Γαμος, μαυρικιος μαυρικιου, διασημοι, Ιλάειρα Ζήση


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6847 s (232 Queries.) // Parse time: 0.3192 s // Total time: 3.0039 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X