Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια εξομολόγηση και αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη


Έλενα Παπαρίζου: Η σπάνια εξομολόγηση και αποκάλυψη που έκανε για τον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη

\"Είμαστε πολύ διαφορετικοί...\"

Αποκαλυπτική συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου πετύχαμε να διαβάζουμε στο τεύχος Σεπτεμβρίου της Marie Claire Σεπτεμβρίου .

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια μιλώντας στη δημοσιογράφο, Λένα Παπαδημητρίου. με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αναφέρθηκε μεταξύ όσων είπε και στον γάμο της με τον Ανδρέα Καψάλη.

Διαβάστε ακόμα: Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει έναν από τους τσακωμούς που έχει στο σπίτι με τον σύζυγό της [βίντεο]

Χαρακτηριστικά η Έλενα Παπαρίζου αποκάλυψε πως πριν από την πανδημία είχε ξεκινήσει διαλογισμό, αναφέροντας πως σε αυτό το κομμάτι, την βοηθάει πολύ και ο σύζυγός της.

Όσον αφορά τον τρόπο, η τραγουδίστρια απάντησε: "Ο Ανδρέας είναι ένας εξερευνητής. Έχει όρεξη για ζωή, διψά και αγωνίζεται διαρκώς να μαθαίνει καινούρια πράγματα, αγαπάει τη φύση, είναι μια ήρεμη δύναμη. Είμαστε, όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες. Ο Ανδρέας είναι μηχανικός (σ.σ.: τα χέρια της ζωγραφίζουν στον αέρα τις οριζόντιες γραμμές ενός οικοδομήματος): τετράγωνη λογική. Και εγώ, όπως είπατε: ανεμοστρόβιλος! Για δείτε όμως που έρχεται, τακ, και δένει όλο αυτό. Δεν ζοριζόμαστε για να το πετύχουμε. Γίνεται από μόνο του όταν ο ένας τρέφει σεβασμό για τον άλλο".

Tags ελενα παπαριζου, διασημοι, ΣΥΖΥΓΟΣ, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6025 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2599 s // Total time: 2.8625 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X