Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παντρεύεται! Σε τρεις μήνες θα γίνει μαμά


Kωνσταντίνα Σπυροπούλου: Παντρεύεται! Σε τρεις μήνες θα γίνει μαμά

Απόλυτη ευτυχία για την παρουσιάστρια

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της περνά η Κωνσταντίνα Σπύροπούλου, η οποία περιμένει να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον έρωτα της ζωής της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Tο μεγαλύτερο όνειρο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έγινε πραγματικότητα από την στιγμή που είδε στο τεστ εγκυμοσύνης την ένδειξη «θετικό». Η παρουσιάστρια ζει τον απόλυτο έρωτα τα τελευταία τρία χρόνια στο πλευρό του επιχειρηματία Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και πλέον οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Το ζευγάρι συζούσε τον τελευταίο καιρό στο σπίτι του Βασίλη στην Γλυφάδα το οποίο ήταν πολύ κοντά στο δικό της. Μετά την είδηση ότι θα μεγαλώσει η οικογένεια τους, αγόρασαν μεγαλύτερο στην ίδια περιοχή και βρίσκονται στην διαδικασία της διακόσμησής του.

Όπως όλες οι γυναίκες, που ονειρεύονται να κάνουν οικογένεια και να ντυθούν νυφούλες, έτσι και η Κωνσταντίνα είχε σχεδιάσει στο μυαλό της το γάμο της από την πρώτη στιγμή που κατάλαβε ότι ο Βασίλης είναι ο άντρας της ζωής της. Ονειρευόταν τον γάμο τους σε ένα νησί μαζί με τις οικογένειές τους και λίγους καλούς φίλους σε ένα ξωκλήσι ώστε να είναι απόλυτα ρομαντικός.

Η αναπάντεχη εγκυμοσύνη, όμως, άλλαξε τα σχέδια της. Σύμφωνα με το νόμο, για να πάρει το μωρό αυτόματα το όνομα του πατέρα όταν γεννηθεί, πρέπει οι δυο τους να είναι παντρεμένοι. Έτσι, όταν με το καλό επιστρέφουν από τις διακοπές τους θα κάνουν πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας, τον τόπο κατοικίας τους.

Έπειτα, θα καλέσουν τους πολύ κοντινούς τους ανθρώπους και θα γιορτάσουν μαζί το χαρμόσυνο γεγονός σε ένα από τα μαγαζιά του ευτυχισμένου μέλλοντα μπαμπά. Η Κωνσταντίνα που είναι ήδη έξι μηνών έγκυος, θα γεννήσει γύρω στις γιορτές των Χριστουγέννων, οπότε σύμφωνα με το ΛΟΙΠΟΝ η βάφτιση μαζί με τον θρησκευτικό γάμο θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι. Το αν θα γίνουν τα δύο μυστήρια σε νησί, αυτό είναι κάτι που δεν το έχουν αποφασίσει. Αν τελικά κατέληγαν εκεί, θα πήγαιναν στην Ρόδο όπου είναι και ο τόπος καταγωγής της νύφης. Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, η παρουσιάστρια περιμένει αγοράκι, αλλά αν δεν το αποκαλύψει η ίδια, εμείς κρατάμε μικρό καλάθι.

Σημασία έχει ότι βρήκε τον άντρα τηε ζωής της και μαζί του έκανε το όνειρο της πραγματικότητα να γίνει μητέρα. Ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος είναι πολύ γνωστός στον κόσμο των επιχειρήσεων αφού διαθέτει μερικά από τα πιο επιτυχημένα εστιατόρια και μπαρ στα νότια προάστια, ενώ προέρχεται από μια πολύ πλούσια οικογένεια.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός, όταν πριν πολλά χρόνια είχε σχέση με την Κατερίνα Καινούργιου η οποία έληξε χωρίς να γίνει ιδιαίτερος ντόρος. Πλέον, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και ο επιχειρηματίας ατενίζει ένα ευτυχισμένο μέλλον δίπλα στην γυναίκα του και το παιδί που θα αποκτήσουν σε λίγο καιρό.

Πηγή: περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ

Tags κωνσταντίνα σπυροπούλου, gossip, showbiz cy, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2737 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3879 s // Total time: 2.6617 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X