Αυτό είναι το κυπριακό brand που λάτρεψε η Σοφία Καρβέλα


Αυτό είναι το κυπριακό brand που λάτρεψε η Σοφία Καρβέλα

Και styling tips για το πώς να φορέσεις τα χειροποίητα tops του.

Η Σοφία Καρβέλα είναι ανάμεσα στις πιο stylish γυναίκες που με κάθε της εμφάνιση παραδίδει στυλιστικά μαθήματα. Διαμένει στη Νέα Υόρκη και η μόδα εκτός από πάθος είναι και η δουλειά της αφού εκτός από την επωνυμία της Wknd Nation, αναλαμβάνει ως fashion stylist και το styling αρκετών brands αλλά και γυναικών της μόδας.

Κάθε της επιλογή λοιπόν είναι αρκετά ενημερωμένη και αποτελείται από ιδιαίτερα κομμάτια που ξεχωρίζουν στο πλήθος για την αισθητική τους. Πρόσφατα, κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα, ξεχώρισε ένα κυπριακό brand και έκανε share κομμάτια του μέσω στόρυ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόκειται για το brand “Bralette” το οποίο προτείνει χειροποίητα μπραλέτ φτιαγμένα στο χέρι με ακρυλικές πέρλες και κρύσταλλα, με έμπνευση υφαντά κεντήματα του νησιού.

Τα style tips της Σοφίας Καρβέλα

Στην ανάρτηση της η Σοφία Καρβέλα σχολίασε πώς θα φορούσε τα εν λόγω bralette άνετα με ένα τζιν για να αναβαθμίσει ένα day ή night outfit αυτή την περίοδο. Επίσης ξεχώρισε ένα σχέδιο από το Bralette που μοιάζει σχεδόν φτιαγμένο για την ίδια – το Rose Mist II μπραλέτ το οποίο μπορείς να βρεις εδώ.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις της:

Και μην ξεχάσεις  να έχεις πάντα το κινητό σου μαζί έχοντας διαθέσιμη την εφαρμογή Settle όπου και αν πας! Το δικό σου ψηφιακό πορτοφόλι.

Photo credits: instagram/ @thesofiakarvela, @bralette.studio

Tags μόδα, σοφια καρβελα, bralette, bralette studio, κυπριακο brand


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1581 s (249 Queries.) // Parse time: 0.4404 s // Total time: 3.5985 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X