Πίπης – Φραγκούδη: Ο λόγος που έφυγαν ξαφνικά από το διαμέρισμά τους και μένουν οικογενειακώς σε ξενοδοχείο


Πίπης – Φραγκούδη: Ο λόγος που έφυγαν ξαφνικά από το διαμέρισμά τους και μένουν οικογενειακώς σε ξενοδοχείο

“Τα πράγματά μας βρίσκονται σε κοντέινερ και σε αποθήκες”  

Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη είχε κάνει γνωστό στις αρχές Αυγούστου ότι ήταν σε διαδικασία μετακόμισης αναρτώντας μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και ένα βίντεο από τα διάφορα δωμάτια του σπιτιού πριν μπουν σε χαρτόκουτα τα προσωπικά τους αντικείμενα. 

Η νεαρή fashionista πρόσφατα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την “περιπέτειά” τους με τη μετακόμιση, επισημαίνοντας πως χρειάστηκε να μετακομίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα από το διαμέρισμά τους, καθώς ο ιδιοκτήτης του το ήθελε για ιδιοκατοίκηση, με τα πράγματά τους αυτή τη στιγμή να βρίσκονται σε κοντέινερ και αποθήκες.

Διαβάστε ακόμα: Χριστίνος Πίπης – Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη: Μάθαμε σε ποιον μοιάζει η 8 μηνών κόρη τους

Το ζευγάρι με την κόρη τους, Ζακελίνα – Μαρία μέχρι να ετοιμαστεί το νέο τους σπίτι, θα φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο που διαθέτει η οικογένεια Πίπη στη Λεμεσό, όπου μένουν έτσι κι αλλιώς τους τελευταίους οκτώ μήνες καθώς ήταν βολικό για την οικογένειά τους και τις υποχρεώσεις τους. 

Η Θέλξια Βαλέρια, κατέληξε με ένα πολύ όμορφο μήνυμα στην ανάρτησή της, γράφοντας: “Ζω με πολύ λίγα πράγματα λόγω έλλειψης χώρου και είμαι πολύ ευτυχισμένη που πλέον δεν μου κάνει διαφορά αν έχω ένα δωμάτιο γεμάτο με ρούχα ή τρία πράγματα μέσα στο ντουλάπι”. Δείτε στην πιο κάτω gallery αναλυτικά τι έγραψε στις αναρτήσεις της: 
 

Tags χριστινος πιπης, θελξια βαλερια φραγκουδη, διασημοι, μετακομιση, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0050 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0307 s // Total time: 0.0357 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X