Τα M&S μοιράζονται 5 σημαντικά tips για Back-to-School


Τα M&S μοιράζονται 5 σημαντικά tips για Back-to-School

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι γονείς. 

Με τα παιδιά να απολαμβάνουν ακόμα τις διακοπές τους με μακροβούτια στα καταγάλανα νερά του νησιού αλλά και ατέλειωτα παιχνίδια στα δροσερά του βουνά, οι γονείς έχουν πια ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα σχολική χρονιά, για να είναι όλα έτοιμα στο πρώτο κτύπημα του σχολικού κουδουνιού. 

Τα M&S για ακόμα μια χρονιά φροντίζουν τις ανάγκες όλων των παιδιών, προσφέροντας τα απαραίτητα σε σχολικές στολές σε όλα τα μεγέθη, ενώ έχουν βρει έξυπνους τρόπους και χρήσιμες τεχνολογίες ώστε, όχι μόνο η σχολική στολή να αντέξει για ένα ολόκληρο έτος, αλλά και για να κάνουν τη διαδικασία αγορών ευκολότερη απ’ όσο δείχνει. Γι’ αυτό μοιράζονται τα 5 πιο σημαντικά tips για Back-to-School.

Tip 1: Φτιάξτε μια λίστα

Στα καταστήματα M&S βρίσκονται όλα τα απαραίτητα κομμάτια που χρειάζεται το κάθε παιδί για τις ετήσιες σχολικές ενδυματολογικές του ανάγκες.

Για καθημερινή χρήση

-    4-6 κοντομάνικα μπλουζάκια με στρογγυλό λαιμό ή polo
-    2-3 μακρυμάνικα μπλουζάκια ή polo
-    3 φούστες και μακριά παντελόνια για τα κορίτσια
-    3 κοντά και μακριά παντελόνια για τα αγόρια
-    1 φούτερ με κουκούλα και φερμουάρ μπροστά ή πουλόβερ ή ζακέτα
-    Κάλτσες και καλτσόν

Για επίσημες περιστάσεις

-    2 μακρυμάνικα πουκάμισα
-    1 επίσημη φούστα ή επίσημο παντελόνι αναλόγως φύλου
-    Πουλόβερ ή ζακέτα

Για τη γυμναστική

-    2 κοντομάνικα μπλουζάκια με στρογγυλό λαιμό
-    2 κοντά παντελονάκια γυμναστικής
-    1-2 φόρμες γυμναστικής
-    1-2 φούτερ με ή χωρίς φερμουάρ μπροστά

Tip 2: Επενδύστε σε χρήσιμη τεχνολογία για να κερδίσετε πολύτιμο χρόνο

Τα Ultimate Shirts δεν χρειάζονται σιδέρωμα και προσδίδουν ανθεκτικότητα στους λεκέδες, ούτως ώστε τα παιδιά είτε ζωγραφίζουν είτε παίζουν στη φύση, τα ρούχα τους να καθαρίζονται πανεύκολα.

Η γνωστή τεχνολογία StayNEW™ στα polo μπλουζάκια μειώνει την πιθανότητα ξεθωριάσματος από τα επαναλαμβανόμενα πλυσίματα, κρατώντας τα ρούχα καινούργια και φανταχτερά για περισσότερο χρόνο. Όπως όλες οι σειρές ένδυσης των M&S, όλο το βαμβάκι που χρησιμοποιείται στις σχολικές επενδύσεις είναι υπεύθυνα επιλεγμένο. 

Tip 3: Επωφεληθείτε από τις πολυσυσκευασίες για εξοικονόμηση χρημάτων

Στα M&S, λοιπόν, μπορείτε να βρείτε  συσκευασίες των 2 και 3 κομματιών σχεδόν για όλα τα είδη σε πολύ προσιτές τιμές, από μπλουζάκια μέχρι φούστες και παντελόνια, ενώ η βρετανική αλυσίδα είναι ίσως η μοναδική που προσφέρει αυτή την επιλογή.

Tip 4: Φροντίστε να επιλέξετε ρούχα που δίνουν χώρο στη σωματική ανάπτυξη των παιδιών

Δεν είναι μυστικό ότι τα παιδιά μεγαλώνουν και αναπτύσσονται με ταχύτητα φωτός, οπότε τα M&S εφηύραν βοηθητικές πρακτικές για να προσφέρουν λύση σ’ αυτό το γεγονός, χωρίς να χρειάζονται συμπληρωματικά ψώνια εν μέσω της χρονιάς και κατ’ επέκταση επιπρόσθετα έξοδα. 

H τεχνολογία Expandicuff™ προσφέρει ελαστικότητα για εύκολο ντύσιμο και άνεση, ενώ τα παντελόνια διατίθενται σε ποικιλία μεγεθών και εφαρμογών, με ελαστικότητα στη μέση και ρυθμιζόμενα στριφώματα με δυνατότητα επιμήκυνσης μέχρι και 3 πόντους για να αντέξουν τη γρήγορη ανάπτυξη των παιδιών στη διάρκεια του χρόνου. 


   
Παράλληλα, η νέα συλλογή Plus-Fit προσφέρει μέχρι και 6 εκ. μεγαλύτερο μέγεθος. Η εν λόγω συλλογή είναι διαθέσιμη σε πουκάμισα, σορτσάκια, παντελόνια και φούστες. 

Τα M&S έχουν επίσης φροντίσει για κάθε παιδί, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών με αισθητηριακές αναπηρίες προσθέτοντας στην γκάμα των σχολικών τους στολών τη σειρά Easy Dressing Range.

Η σειρά αυτή, που αφορά παιδιά από 5 μέχρι 14 ετών, έχει αναπτυχθεί με τη συμβολή του Εθνικού Αυτιστικού Συλλόγου (The National Autistic Society) του Ηνωμένου Βασιλείου και περιλαμβάνει παντελόνια, σορτσάκια και φούστες. 

Tip 5: Ανταμειφθείτε από τις αγορές σας!

Τέλος, για τα φετινά σας ψώνια, τα M&S σας επιβραβεύουν προσφέροντάς σας κουπόνι αξίας 10 ευρώ με κάθε αγορά 60 ευρώ σε σχολικές στολές. Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο πονοκέφαλος για τους γονείς μετατρέπεται σε χαμόγελο.  

Τα M&S, με τα 5 αυτά tips, αποδεικνύουν για μια ακόμη χρονιά τον λόγο που βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των γονιών της Κύπρου για τις ενδυματολογικές λύσεις της σχολικής χρονιάς. Με προσήλωση στη συνεχή αναβάθμιση και έμφαση στην ποιότητα και την καινοτομία, το βρετανικό brand, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τις φιλικές προς το περιβάλλον προτάσεις, προσφέρει στους μαθητές πρακτικές επιλογές ώστε να ξεχωρίζουν με άνεση και στυλ σε κάθε περίσταση αλλά και σε κάθε ανάγκη του σχολικού έτους. 

Οι σχολικές στολές βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα M&S στη Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, αλλά και διαδικτυακά.

Για online παραγγελίες και δωρεάν παράδοση με αγορές άνω των €30, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.myvlmstore.com για παραγγελίες για τη Λευκωσία, ενώ για παραγγελίες για τις πόλεις Λεμεσό, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.symeonidesfashion.com.
 

Tags Marks & Spencer, shopping, ΣΧΟΛΙΚΑ, μόδα, fashion, TIPS


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.1837 s (234 Queries.) // Parse time: 0.3234 s // Total time: 3.5071 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X