Britney Spears: Το βίντεο του πρώην της που την “καίει” σε τσακωμό με τα παιδιά της


Britney Spears: Το βίντεο του πρώην της που την “καίει” σε τσακωμό με τα παιδιά της

Μετά τις δηλώσεις του ότι οι γιοι τους δεν θέλουν σχέση μαζί της.   

Άγριες διαστάσεις έχει πάρει η κόντρα μεταξύ της Britney Spears και του Kevin Federline καθώς ο πρώην σύζυγός της τραγουδίστριας ισχυρίστηκε πως τα δύο αγόρια τους, ο 16χρονος Sean Preston και ο 15χρονος Jayden James επέλεξαν να μην συναντήσουν τη μητέρα τους εδώ και αρκετούς μήνες καθώς είναι ενοχλημένοι από τη δράση της στο Instagram, αναφερόμενος εμμέσως στις γυμνές φωτογραφίες που αναρτά η τραγουδίστρια κατά καιρούς.

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες που δεν την έχουν δει. Επέλεξαν να μην παρευρεθούν στον γάμο της”, είπε χαρακτηριστικά στη Mail on Sunday.

Η Britney Spears μέσα από ανάρτηση στο story της στο instagram, σχολίασε τα λεγόμενα του πρώην συντρόφου της, γράφοντας: “Με θλίβει που ακούω ότι ο πρώην σύζυγό μου αποφάσισε να συζητήσει τη σχέση μεταξύ εμένα και των παιδιών μου. Όπως όλοι γνωρίζουμε το να μεγαλώνεις εφήβους δεν είναι εύκολο για κανέναν“.

Διαβάστε ακόμα: Britney Spears: Τα συγκινητικά λόγια για τον διάσημο Έλληνα που βρίσκεται στο πλευρό της!

Χθες, ο Kevin Federline μέσα από ένα παλιό κλειδωμένο account στο Instagram που ενεργοποίησε για αυτό τον σκοπό, δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο με τους γιους του να τσακώνονται με τη τραγουδίστρια πριν τέσσερα χρόνια.

Δεν μπορώ να κάτσω με σταυρωμένα τα χέρια και να αφήσω τους γιους μου να κατηγορηθούν με αυτόν τον τρόπο μετά από όσα έχουν περάσει”, έγραψε ο τραγουδιστής.

Όσο κι αν μας πονάει, αποφασίσαμε ως οικογένεια να δημοσιεύσουμε αυτά τα βίντεο που τράβηξαν τα αγόρια όταν ήταν 11 και 12 ετών. Αυτό δεν είναι καν το χειρότερο. Τα ψέματα πρέπει να σταματήσουν. Ελπίζω τα παιδιά μας να μεγαλώσουν και να γίνουν καλύτερα από αυτό. Ποτέ μην φοβάσαι την αλήθεια“, αναφέρει. Δείτε στη madamefigaro.cy το σχετικό βίντεο καθώς και λεπτομέρειες της διαμάχης τους.
 

Tags britney spears, γιοι, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4639 s (251 Queries.) // Parse time: 0.3735 s // Total time: 2.8374 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X