Cyprus Eating Awards: Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός του νησιού επιστρέφει! [βίντεο]


Cyprus Eating Awards: Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός του νησιού επιστρέφει! [βίντεο]

Η ψηφοφορία βρίσκεται σε εξέλιξη – Μάθετε πως μπορείτε να ψηφίσετε τα αγαπημένα σας εστιατόρια.  

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, επιστρέφει για 18η χρονιά, για να επιβραβεύσει τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού και η ψηφοφορία έχει ήδη αρχίσει. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

Τον θεσμό διοργανώνει το Check In Cyprus, σκοπός του οποίου είναι η συνεχής αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και η επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών.

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, διευθύνοντας σύμβουλος του συγκροτήματος ΔΙΑΣ και της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, σε δηλώσεις του για τον θεσμό, ανέφερε: “18 χρόνια Cyprus Eating Awards και είμαστε πανέτοιμοι για άλλη μία χρονιά να βραβεύσουμε τους καλύτερους των καλυτέρων. Μία πολυμελής και άρτια καταρτισμένη επιτροπή με επιστημοσύνη και πολλή εμπειρία “σφράγισε” τις υποψηφιότητες”.

Για τη χρονιά 2022 έχουν αναδειχθεί 96 εστιατόρια σε 18 κατηγορίες και η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει.

Oι κατηγορίες είναι οι εξής: Νέα Άφιξη, Ψάρι, Ταβέρνα, Σουβλάκι, Μεσογειακή Κουζίνα, Ελληνική Κουζίνα, Διεθνής Κουζίνα, Ασιατική Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Μεσογειακή Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Ασιατική Κουζίνα, Εστιατόριο Ξενοδοχείου-Διεθνής Κουζίνα, Beach Bar/Restaurant, Nice Price, Bar/Restaurant, Lounge Bar-Resto, Grill Bar / Pub, Delivery - Pizza, Check In Special Award 2022 που φέτος θα βραβεύσει το καλύτερο Οφτό.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα βραβευθεί το εστιατόριο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους από τους αναγνώστες του Check In Cyprus ως "Το αγαπημένο των αναγνωστών" και είναι ανεξάρτητο από κάθε κατηγοριοποίηση.

Επίσης, τιμητικά βραβεία θα απονεμηθούν για το Κυπριακό Προϊόν της Χρονιάς, το Sustainability Award, Οινική Κουλτούρα, καθώς και στον Σεφ της Χρονιάς.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο 2023 στο PARKLANE, A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA LIMASSOL.

Ψηφίστε εδώ τα αγαπημένα σας εστιατόρια και αναδείξτε τους κορυφαίους. Η ψηφοφορία έχει ξεκινήσει.

Οι αναγνώστες μπορούν να ψηφίζουν μέχρι τις 30.09.2022.

Cyprus Eating Awards 2022 που παρουσιάζει η NESPRESSO

Στηρίζει η Τράπεζα Κύπρου

Στρατηγικός Συνεργάτης Χαραλαμπίδης Κρίστης

Χορηγοί: Φυσικό Νερό Acqua Panna, Ανθρακούχο Νερό San Pellegrino, Παγωτά Mövenpick, Σαμπάνια Jacquart, Μπίρα ΚΕΟ, Προγράμματα Mαγειρικής και Zαχαροπλαστικής του INTERCOLLEGE, Dynamec Innovative Packaging, Anco Catering Equipment, Splendit Events.

Φιλοξενία PARKLANE, A LUXURY COLLECTION RESORT & SPA LIMASSOL.  
 

Tags Χρύσανθος τσουρουλλης, cyprus eating awards, θεσμός, βραβεια


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3768 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3811 s // Total time: 2.7579 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X