Γιώργος Αναγιωτός: Η αντίδραση του στα δημοσιεύματα χωρισμού!


Γιώργος Αναγιωτός: Η αντίδραση του στα δημοσιεύματα χωρισμού!

“Με αναστάτωσε, με άγχωσε, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ ”  

Πριν από περίπου δύο μήνες υπήρξαν δημοσιεύματα στα κυπριακά media που ήθελαν τον Γιώργο Αναγιωτό και την σύζυγό του, Βαλεντίνα Νικολάου να έχουν πάρει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

Ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό “Down Town” και στη δημοσιογράφο Τάνια Νεοκλέους κλήθηκε να αναφερθεί στα δημοσιεύματα αυτά αποκαλύπτοντας πως τον ενόχλησαν.

Με αναστάτωσε, με άγχωσε, δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούν να γράφονται μόνο τα καλά, αλλά πρέπει να είμαι έτοιμος να δέχομαι ότι κάποιες φορές μπορεί να γραφτεί και κάτι διαφορετικό. Από την άλλη, ως ένας άνθρωπος που δύσκολα ανοίγομαι, ακόμα και στους πιο δικούς μου ανθρώπους και που έμαθα να αντιμετωπίζω τα θέματά μου μόνος μου, το να έχω να διαχειριστώ ξαφνικά και με την οικογένειά μου αυτά που γραφόντουσαν, ήταν αρκετά δύσκολο”, ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Κατόπιν, ερωτηθείς αν τα δημοσιεύματα αυτά ισχύουν που τον θέλουν να έχει χωρίσει ο ίδιος απάντησε λέγοντας: “Αν ήταν να δώσω μία απάντηση στο αν έχω χωρίσει ή όχι θα σου έλεγα το εξής: Κάθε καράβι, τουλάχιστον μία φορά στην πορεία του, περνά μέσα από μία φουρτούνα. Κάποτε όμως η φουρτούνα τελειώνει και η θάλασσα ηρεμεί. Αυτό”.
 

Tags γιωργος αναγιωτος, Βαλεντίνα Νικολάου, χωρισμος, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9535 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3354 s // Total time: 2.2888 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X