Σοφία Χατζηπαντελή: Μας συστήνει την Κύπρια μαμά της και η ομοιότητα είναι συγκλονιστική! [εικόνες]


Σοφία Χατζηπαντελή: Μας συστήνει την Κύπρια μαμά της και η ομοιότητα είναι συγκλονιστική! [εικόνες]

Η Μαρίτσα Χατζηπαντελή έχει υπάρξει με παρόμοια φρύδια με την κόρη της.   

Η Σοφία Χατζηπαντελή, η πολυσυζητημένη Κύπρια που θα δούμε στη φετινή κριτική επιτροπή του “Greece’s Next Top Model” δημοσίευσε δύο νέες εικόνες με τη μητέρα της, Μαρίτσα Χατζηπαντελή και η ομοιότητα μεταξύ τους είναι εμφανής.

Διαβάστε ακόμα: Σοφία Χατζηπαντελή: "Ανυπομονώ να ενοχληθούν οι Έλληνες τηλεθεατές" [εικόνα]

Η νεαρή κριτής του ριάλιτι μόδας, που έγινε γνωστή κυρίως λόγω της εκκεντρικής της εμφάνισης και συγκεκριμένα για τα ενωμένα φρύδια της, δεν είναι η πρώτη φορά που μοιράζεται φωτογραφίες με τη μητέρα της καθώς κατά καιρούς έχουμε δει στο timeline μας κι άλλες σχετικές αναρτήσεις από εκείνην.

Η μητέρα της Σοφίας, φαίνεται να ήταν ανέκαθεν η πηγή έμπνευσης της νεαρής προκειμένου να είναι ο εαυτός της και να εκφράζεται μέσα από την εμφάνισή της με όποιον τρόπο θέλει. Μάλιστα στις εικόνες που θα δείτε στην πιο κάτω gallery, τις οποίες έχει αναρτήσει στο παρελθόν η κριτής του GNTM η μητέρα της είχε υιοθετήσει παρόμοια εμφάνιση με εκείνη. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι δύο γυναίκες μοιάζουν συγκλονιστικά. Δείτε πιο κάτω τις σχετικές εικόνες: 
 

Tags gntm, Σοφία Χατζηπαντελή, διασημοι, μητερα, μαριτσα χατζηπαντελη, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2939 s (248 Queries.) // Parse time: 0.6679 s // Total time: 2.9618 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X