Έμιλυ Γιολίτη: Η κόρη της μπήκε επίσημα στην εφηβεία – Έτσι της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της! 


Έμιλυ Γιολίτη: Η κόρη της μπήκε επίσημα στην εφηβεία – Έτσι της ευχήθηκε για τα γενέθλιά της! 

Το χιουμοριστικό σχόλιο που αφορά στο γεγονός ότι την έχει περάσει σε ύψος.   

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες, 23 Ιουλίου, η κόρη της Έμιλυς Γιολίτη, Lilly κλείνοντας τα 13 και μπαίνοντας επίσημα στην εφηβεία. 

Η γνωστή δικηγόρος και επιχειρηματίας θέλησε να ευχηθεί στο κοριτσάκι της και διαδικτυακά αναρτώντας μία εικόνα, όπου βλέπουμε την εορτάζουσα στην πισίνα.

Στη λεζάντα που συνόδευσε την εικόνα, έγραψε: “Το ευγενικό, γενναιόδωρο, ευαίσθητο κορίτσι μου είναι έφηβη σήμερα. Θυμάμαι να την κρατάω ως ένα μικρό μωρό στην αγκαλιά μου την ημέρα που γεννήθηκε. Σήμερα είναι ψηλότερη από εμένα (όχι ότι αυτό ήταν ιδιαίτερα δύσκολο). Σε αγαπώ και είμαι πολύ περήφανη που είμαι η μαμά σου”.

Η Έμιλυ Γιολίτη ερωτηθείσα σε δηλώσεις της στην κάμερα του ilovestyle.com αν σκέφτεται το ενδεχόμενο να μεγαλώσει κι άλλο την οικογένειά της, αποκτώντας ένα τρίτο παιδί με τον σύντροφό της, Χρύσανθο Τσουρούλλη, είχε δηλώσει: "Όχι, έχω κλείσει από παιδιά. Έχω δύο και έχει και ο Χρύσανθος τον Ιωάννη και είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι με την οικογένειά μας". Δείτε πιο κάτω τη σχετική εικόνα: 

Tags εμιλυ γιολιτη, κόρη, γενεθλια, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3335 s (248 Queries.) // Parse time: 0.7325 s // Total time: 3.0660 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X