Πως θα σας φαινόταν μία ζωή χωρίς αρνήσεις; 


Πως θα σας φαινόταν μία ζωή χωρίς αρνήσεις; 

Η απελευθέρωση των “θέλω” και η υλοποίησή τους.   

Αρκετές φορές σκεφτόμαστε να κάνουμε πράγματα στη ζωή μας, ωστόσο, βάζουμε στον εαυτό μας φραγμούς και εμπόδια και κάποιες φορές, ο φόβος της αποτυχίας ή του “τι θα πουν οι γύρω μας”, μας κρατάει δέσμιους στο comfort zone μας. 

Πως θα σας φαινόταν, λοιπόν, ο μοναδικός κανόνας που θα είχατε στη ζωή σας να ήταν να μην μπορείτε να αρνηθείτε σε τίποτα, σε καμιά πρόκληση. Σίγουρα η καθημερινότητα θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και περιπετειώδης. 

Ένα τέτοιο challenge κλήθηκε να φέρεις εις πέρας η Marguerite Moreau ενσαρκώνοντας την Alexandra, πρωταγωνίστρια στην ταινία “You can’t say no”, που φέρνει στις οθόνες μας η Nova Cyprus, μέσω του καναλιού Novalife, στις 2 Αυγούστου, στις 21:00. 

Η εν λόγω ταινία αφορά σε ένα ζευγάρι που ετοιμάζεται να υπογράψει τα χαρτιά για το διαζύγιό του, ωστόσο, λίγες ημέρες πριν αποφασίζουν να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους κάνοντας μία τελευταία προσπάθεια να τον σώσουν από την οριστική διάλυση, αποφασίζουν να παίξουν ένα παιχνίδι όπου κανείς τους δεν μπορεί να αρνηθεί στον άλλον την οποιαδήποτε πρόκληση. Πρόκειται για μία ρομαντική ιστορία με χιουμοριστικές πινελιές που θα τη λατρέψετε. 

Η Nova Cyprus ενέταξε στο πρόγραμμά της κι άλλες ενδιαφέρουσες ταινίες, με το θρίλερ “A Date with Danger” που κάνει πρεμιέρα στη 1 Αυγούστου, την κωμωδία “In this Land Nobody Knew How to Cry” στις 3 Αυγούστου και τη ρομαντική κωμωδία “America’s Sweethearts” στις 4 Αυγούστου. 

Όλες οι παραπάνω ταινίες θα προβάλλονται από το κανάλι Novalife, στις 21:00.
 

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1387 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3819 s // Total time: 2.5206 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X