Τέλος στην “περιπέτεια” του Ricky Martin – Ο ανιψιός του απέσυρε τις καταγγελίες


Τέλος στην “περιπέτεια” του Ricky Martin – Ο ανιψιός του απέσυρε τις καταγγελίες

Όλο το παρασκήνιο και η ανακοίνωση των νομικών εκπροσώπων του τραγουδιστή  

Το περασμένο Σάββατο, 16 Ιουλίου το φως της δημοσιότητας είδαν οι καταγγελίες του ανιψιού του Ricky Martin για αιμομιξία και σεξουαλική επίθεση ισχυρίζονται μάλιστα πως είχαν σχέση για 7 μήνες.

Μια είδηση που έκανε το γύρο του κόσμου αναστατώνοντας τους θαυμαστές του τραγουδιστή καθώς βρισκόταν αντιμέτωπος με την ποινή φυλάκισης των 50 ετών.

Ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε αμέσως μέσω του δικηγόρου του, Marty Singer: “Δυστυχώς, το άτομο που προχώρησε σε αυτή την κατηγορία αντιμετωπίζει βαθιά προβλήματα ψυχικής υγείας. Ο Ricky Martin, φυσικά, δεν υπήρχε, ούτε θα υπήρξε ποτέ εμπλεκόμενος σε οποιουδήποτε είδους σεξουαλική ή ρομαντική σχέση με τον ανιψιό του. Η ιδεά δεν είναι μόνο ψεύτικη, αλλά και αηδιαστική. Όλοι ελπίζουμε αυτός ο άνδρας να λάβει τη βοήθεια που επειγόντως χρειάζεται. Αλλά περισσότερο απ’όλα ανυπομονούμε γι’ αυτή την απαίσια υπόθεση να απορριφθεί μόλις ένας δικαστής καταφέρει να δει τα γεγονότα”.

Χθες, 21 Ιουλίου ολοκληρώθηκε η ακρόαση στο δικαστήριο και σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο δικαστής απέρριψε την προσωρινή αναστολή που είχε εκδώσει πριν από μια εβδομάδα. Δείτε στη madamefigaro.cy την ανακοίνωση από τη νομική ομάδα του τραγουδιστή.
 

Tags ricky martin, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1443 s (230 Queries.) // Parse time: 0.2103 s // Total time: 2.3546 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X