Khloe Kardashian: Ενώ περιμένει παιδί μέσω παρένθετης ο Tristan Thompson με νέα συνοδό στη Μύκονο


Khloe Kardashian: Ενώ περιμένει παιδί μέσω παρένθετης ο Tristan Thompson με νέα συνοδό στη Μύκονο

Ξεσαλώνει στα στενά του νησιού των ανέμων!   

Τι κι αν από μέρα σε μέρα αναμένεται να γεννηθεί –μέσω παρένθετης μητέρας – το δεύτερο παιδί του Tristan Thompson με την Khloe Kardashian, εκείνος δε δείχνει διατεθειμένος να χαλάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ κάνει τη ζωή διασκεδάζοντας  μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες περικυκλωμένος από αιθέριες υπάρξεις στο νησί των Ανέμων, τη Μύκονο.

Κατά τη διάρκεια  νυχτερινής του εξόδου, ο επαγγελματίας αθλητής έμοιαζε να είναι απαλλαγμένος από κάθε έγνοια και σκοτούρα. Στο βίντεο που δημοσίευσε πρώτο το TMZ o Tristan φαίνεται να καπνίζει ναργιλέ ανάμεσα σε φίλους και αρκετά όμορφα κορίτσια.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως ο Tristan εκτός από την Τρου που έχει με την Khloe Kardashian, έχει επίσης τον πεντάχρονο Πρινς και τον μόλις 6 μηνών Τεό ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και η Κλόε δε δείχνουν διατεθειμένοι να τα ξαναβρουν γι’ αυτό και το να αποκτήσουν ένα δεύτερο παιδί επέλεξαν να το κάνουν μέσω παρένθετης μητέρα. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

Πηγή: tlife.gr 


 

Tags tristan thompson, khloe kardashian, showbiz, gossip, celebrities, Μύκονος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0070 s (13 Queries.) // Parse time: 0.0314 s // Total time: 0.0384 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X