Νίκη Δραγούμη: H πρώτη ρομαντική ανάρτηση που έκανε για τον γάμο της [εικόνα]


Νίκη Δραγούμη: H πρώτη ρομαντική ανάρτηση που έκανε για τον γάμο της [εικόνα]

\"Έτσι ακριβώς είχαμε φανταστεί αυτή τη μέρα, ενα πανηγύρι για την αγάπη\".

Την πρώτη της ανάρτηση έκανε χθες, Πέμπτη, 14 Ιουλίου, η Νίκη Δραγούμη, από την πιο λαμπερή ημέρα που έζησε, αυτή του γάμου της με τον σύζυγό της, Βασίλη Χαραλάμπους.

Η Κύπρια ηθοποιός χαρακτηριστικά επέλεξε να μοιραστεί μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media, ένα από τα πιο αγαπημένα της στιγμιότυπα, στο οποίο βλέπουμε το νιόπαντρο ζευγάρι σε μια παραμυθένια και ρομαντική τους στιγμή, να ανταλλάζουν τρυφερές ματιές, καθώς κρατάνε ο ένας τρυφερά το χέρι του άλλου.

Διαβάστε ακόμα: Βασίλης Χαραλάμπους - Νίκη Δραγούμη: Το υπέροχο βίντεο του γάμου τους που είδαμε στα social media

Στη λεζάντα αυτής της πρώτης ανάρτησης που έκανε για τον γάμο τους, η Νίκη Δραγούμη, σχολίασε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:"Τι θα ήταν η ζωή χωρίς αγάπη;Θα ήταν βαρετή και λιγότερο συναρπαστική. Έτσι και η μέρα του γάμου μας χωρίς τη δική σας αγάπη. Γιατί όπου υπάρχει αγάπη, υπάρχει ζωή. Και σίγουρα υπήρχε ζωή. Πλημμυρίσαμε από αγάπη και ζωή. Σας ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της ψυχής μας. Και εσάς που ήσασταν δίπλα μας αλλά κι εσάς που μας στείλατε τις ευχές σας. Έτσι ακριβώς είχαμε φανταστεί αυτή τη μέρα, ενα πανηγύρι για την αγάπη.Δεν θα μπορούσαμε όμως να μην ευχαριστήσουμε όλους όσους μας στήριξαν αυτούς τους μήνες και μας βοήθησαν να υλοποιηθούν όλα όσα είχαμε στο μυαλό μας....και έσονται οι δύο εις σάρκα μίαν!!!Ευχαριστούμε λοιπόν τον πνευματικό μας. Πάτερ Μιχάλη που μας φώτισε και μας ευλόγησε με τα ιερέας δεσμά του γάμου". Δείτε την εικόνα πιο κάτω: 

Tags νικη δραγουμη, βασιλης χαραλαμπους, Γαμος, διασημοι, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0004 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0204 s // Total time: 0.0208 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X