Ασημίνα Χατζηανδρέου: Αποκαλύπτει πως έγινε η γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη [βίντεο]


Ασημίνα Χατζηανδρέου: Αποκαλύπτει πως έγινε η γνωριμία με τον Χρήστο Δάντη [βίντεο]

\"Τον έκανα tag και μου απάντησε στο story μου\"

Καλεσμένη στην εκπομπή “love it”, της Ιωάννα Μαλέσκου, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, 12 Ιουλίου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η 22χρονη πρώην παίκτρια του “Survivor”, που έφτασε μέχρι τον ημιτελικό του reality, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της, ρωτήθηκε και αποκάλυψε το πώς έγινε η γνωριμία με τον σύντροφο της, Χρήστο Δάντη.

Διαβάστε ακόμα: Aσημίνα Χατζηανδρέου- Χρήστος Δάντης: Το πρώτο τους ταξίδι μετά το Survivor και το βίντεο στο αεροπλάνο

Συγκεκριμένα η Ασημίνα Χατζηανδρέου, δήλωσε τα ακόλουθα για τον άνθρωπό της: “Ήμουν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο, όταν γνώρισα τον Χρήστο Δάντη. Είχα χωρίσει από τον πρώην μου και είχα ανεβάσει τον “Θυμό” της Πάολα, που το είχε πει εκείνος στο ¨Στην υγεία μας ρε παιδιά”. Τον έκανα ταγκ και μου απάντησε στο στόρι μου[...]Την επόμενη ημέρα είχα πάει για καφέ σε μία κεντρική καφετέρια στο Ηράκλειο και ξαφνικά βλέπω μήνυμα “βγες έξω” και εγώ ήμουν χάλια, φορούσα τα αθλητικά. Εν τέλει μιλήσαμε, γνωριστήκαμε και μετά βγήκαμε στην Αθήνα για φαγητό. Τότε, δεν μπορούσα να βγω στην Κρήτη γιατί ήμουν σε προετοιμασία. Έτσι ξεκίνησε η σχέση". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, ασημινα χατζηανδρεου, Χρήστος Δάντης


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0548 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3035 s // Total time: 2.3584 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X