Κόνυ Μεταξά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της που δημοσίευσε [εικόνες]


Κόνυ Μεταξά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου της που δημοσίευσε [εικόνες]

Τα πιο ευτυχισμένα στιγμιότυπα του νιόπαντρου ζευγαριού.

Πριν από λίγες ημέρες, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα στα Χανιά, η Κόνυ Μεταξά και ο σύντροφός της, Μάριος Καπότσης.

Το ανδρόγυνο το περασμένο Σάββατο, 9 Ιουλίου, βίωσε μια από τις ωραιότερες και πιο μαγικές ημέρες της κοινής τους ζωής, στην παρουσία των αγαπημένων τους προσώπων, και έκτοτε μαζί σχεδιάζουν τα επόμενα τους πλάνα, μέσα από τα οποία όπως μας αποκάλυψε η Κόνυ Μεταξά είναι ο προορισμός για τον μήνα του μέλιτος τους.

Διαβάστε ακόμα: Λευτέρης Πανταζής: Οι ευχές που έδωσε στην κόρη του για την ημέρα του γάμου της [εικόνα]

Η τραγουδίστρια και κόρη του Λευτέρη Πανταζή, χθες, Τρίτη, 12 Ιουλίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις πρώτες εικόνες από το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου τους, και σχολίασε στη λεζάντα πως ο γάμος τους ήταν το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής τους, και η αλήθεια είναι αυτή, καθώς όπως είδαμε σε βίντεο και στιγμιότυπα που δημοσιευτήκαν, οι νιόπαντροι απόλαυσαν στο φουλ και σε ξέφρενους ρυθμούς την δικιά τους μέρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην πίστα αργότερα, και στο πάρτι της δεξίωσης που ακολούθησε, ανέβηκαν στη σκηνή, τόσο ο ΛεΠα, όσο και η Ελένη Φουρέιρα, η οποία έβαλε “fuego”, στην πιο ξεχωριστή τους βραδιά. Δείτε τις εικόνες πιο κάτω:

 

Tags Κονυ μεταξα, διασημοι, Γαμος, Μάριος Καπότσης, gossip, showbiz, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3666 s (248 Queries.) // Parse time: 0.4080 s // Total time: 2.7746 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X