Οι δύο νέες τάσεις στα wavy μαλλιά που λατρεύει η Chiara Ferragni και άλλες celebrities!


Οι δύο νέες τάσεις στα wavy μαλλιά που λατρεύει η Chiara Ferragni και άλλες celebrities!

Τα hair trends που θα δούμε πολύ το φετινό καλοκαίρι.   

“Scandi waves” και “Botticelli waves” είναι οι δύο πρωτοεμφανιζόμενοι όροι που περιγράφουν το μεγάλο trend που επικρατεί φέτος το καλοκαίρι. Αν παρατηρήσεις, η λέξη “waves” είναι κοινή και στα δύο αυτά hair trends, υποδηλώνοντας ότι για άλλη μια σεζόν, οι κυματισμοί στα μαλλιά θα είναι ό, τι πιο hot.

Βέβαια, τα σπαστά μαλλιά θεωρούνται πλέον διαχρονικά, με την έννοια ότι κάθε καλοκαίρι αποτελεί το αγαπημένο χτένισμα των περισσότερων γυναικών. Τα συγκεκριμένα trends ωστόσο φέρνουν ένα ιδιαίτερο twist στο κλασικό πλέον χτένισμα:.Πιο αναλυτικά, τα “Botticelli waves” αναφέρονται στο στιλ μαλλιών που είναι εμπνευσμένο από τους πίνακες του Ιταλού Αναγεννησιακού ζωγράφου, Sandro Botticelli. Είναι συνήθως πολύ μακριά, μ έναν χαρακτηριστικό, ανάλαφρο κυματισμό και messy στιλ που θαυμάζουμε σε αναγεννησιακούς πίνακες.

Και είναι αυτός ακριβώς ο ανάλαφρος και fluffy κυματισμός που θέλουμε για τα μαλλιά μας το καλοκαίρι, εξού και έχει ήδη υιοθετηθεί από πολλές stars τόσο στις καθημερινές τους εμφανίσεις όσο και στο κόκκινο χαλί. Τρανή απόδειξη η πρόσφατη δημοσίευση της Chiara Ferragni με Botticelli hair, μια φωτογραφία που βρήκε στο αρχείο της από τα παρασκήνια του Haute Couture show του Jean Paul Gaultier. Δείτε στη madamefigaro.cy όλες τις λεπτομέρειες για τις δύο αυτές τάσεις και ποιες celebrities τις έχουν ήδη τολμήσει ήδη.

Tags μαλλιά, τασεις, διασημοι, Ομορφια, beauty


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1879 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3669 s // Total time: 2.5548 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X