Jack Nicholson: Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση για 3 χρόνια μαζί του [βίντεο]


Jack Nicholson: Ελληνίδα ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι είχε σχέση για 3 χρόνια μαζί του [βίντεο]

“Ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου”  

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ “Ήρθε κι έδεσε” μέσω skype βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, 7 Ιουλίου η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου, η οποία έχει στο βιογραφικό της πολύ σπουδαίες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του Hollywood. 

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, κλήθηκε να αναφερθεί στη σχέση της με τον Jack Nicholson αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι διατηρούσαν σχέση για τρία χρόνια: “Ήταν η αιτία που έφυγα από τη Νέα Υόρκη και πήγα στο Los Angeles. Όλοι νομίζουν ότι πήγα για να κάνω την καριέρα […] Όμως η γνωριμία αυτή ήταν η αιτία να μετακομίσω […] Υπήρχε όντως αυτή η σχέση γύρω στα τρία χρόνια. Δεν έχει σταματήσει μιλάμε ακόμα και τώρα […] Δεν δημοσίευσα ποτέ τη σχέση αυτή γιατί τον σέβομαι σαν άνθρωπο και μετά σαν ηθοποιό”.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στην κατάσταση της υγείας του, λέγοντας: “Τα τελευταία χρόνια ο Jack έχει αλτσχάιμερ και υποφέρει από αυτό, το οποίο χειροτερεύει με τον καιρό”.

Για τη σημερινή τους σχέση , ανέφερε: “Έχουμε κρατήσει μία φιλία. Το ότι δεν υπάρχει το ερωτικό στοιχείο δεν σημαίνει ότι δεν τον αγαπώ. Ήταν ένα τεράστιο κεφάλαιο στη ζωή μου. Αν μια μέρα γράψω τη βιογραφία μου, ο Jack πιθανόν να πάρει τα 2/3 του βιβλίου”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό απόσπασμα: 

Photo Credits: EPA
 

Tags Jack Nicholson, διασημοι, δεσποινα μοιρου, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.0016 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3792 s // Total time: 3.3808 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X