In Love with Cyprus - Μένουμε Κύπρο - Διακοπές 2022


In Love with Cyprus - Μένουμε Κύπρο - Διακοπές 2022

Είμαστε IN LOVE With Cyprus και το φωνάζουμε με κάθε ευκαιρία

Μέσω μιας πολυτελούς έκδοσης 164 σελίδων παρουσιάζουμε όλα όσα αγαπάμε στην Κύπρο. Όλα τα ωραία που μας κάνουν να νιώθουμε περήφανοι νησιώτες.

Στις σελίδες της έκδοσης αυτής θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις μια Κύπρο όμορφη, για την οποία ο καθένας από εμάς μπορεί να νιώθει περήφανος. Θεωρείται το «κόσμημα της Μεσογείου» και, αν και μικρό νησί, διαθέτει χαρακτηριστικά μιας μεγάλης χώρας. Παράλληλα, διαθέτει μοναδικά τοπία, ανεξερεύνητες γωνιές, καθώς επίσης και μιαν από τις νοστιμότερες κουζίνες του Δυτικού κόσμου. 

Αγαπημένοι προορισμοί από το βουνό ώς τη θάλασσα, οδηγός για εγχώριες γαστρονομικές απολαύσεις, κυπριακές οινογεύσεις, εντυπωσιακές φωτογραφίες, προτάσεις για πολυτελή διαμονή, instagrammable spots, όπου πρέπει να φωτογραφηθείς, σημεία αναφοράς στα κέντρα των πόλεων, είναι μερικά από τα θέματα που θα βρεις στην έκδοση αυτή. 

Ακόμη, διάβασε συνεντεύξεις: ο Υφυπουργός Τουρισμού,  Σάββας Περδίος, ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων, Κώστας Χαμπιαούρης και ο Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΞΕ, Φιλόκυπρος Ρουσουνίδης, κάνουν focus στον εσωτερικό τουρισμό. 

Επίσης, τα μυστικά μονοπάτια της φύσης για hiking, οι παραλίες με τα πιο καθαρά νερά για μπάνιο, underwater spots ιδανικά για καταδύσεις και η ατζέντα του καλοκαιριού με 30+1 events που δεν πρέπει να χάσεις. Ο απόλυτος οδηγός με όλα όσα χρειάζεσαι για να γίνεις ντόπιος «τουρίστας» στο νησί. 

Κυκλοφορεί δωρεάν με την εφημερίδα «Σημερινή» αυτήν την Κυριακή και αυτόνομη διανομή στα περίπτερα, από τις 15 Ιουλίου, με μόνο €2.

Αυτό το καλοκαίρι ζήσε ξέγνοιαστες στιγμές με καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες και εφαρμογές από την Τράπεζα Κύπρου.
 

Tags ΣΗΜΕΡΙΝΗ, ενθετο, μενουμε κυπρο


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0624 s (228 Queries.) // Parse time: 0.2639 s // Total time: 2.3263 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X