Σταύρος Κωνσταντίνου - Έλενα Ανδρέου: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! [εικόνα]


Σταύρος Κωνσταντίνου - Έλενα Ανδρέου: Θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! [εικόνα]

Ποζάρουν μαζί με το υπερηχογράφημα του μωρού τους.

Μια πολύ ευχάριστη και χαρμόσυνη είδηση, μας ανακοίνωσαν σε μια κοινή ανάρτηση τους στο instagram, το μεσημέρι της Παρασκευής, 1 Ιουλίου, ο Σταύρος Κωνσταντίνου και η Έλενα Ανδρέου. 

Το επώνυμο ζευγάρι της κυπριακής showbiz, προσεχώς αναμένεται να αποκτήσει το πρώτο του μωράκι, με τους μελλοντικούς γονείς να ποζάρουν στον φακό, δείχνοντάς μας το υπερηχογράφημα του μωρού τους, καθώς μας αποκάλυψαν παράλληλα πως σαν σήμερα πριν από δυο χρόνια, τέλεσαν τον πολιτκό τους γάμο, ενώ τώρα γιορτάζουν μαζί την εγκυμοσύνη. 

Συγκεκριμένα στη λεζάντα της ανάρτησης που έκαναν σχολίασαν τα ακόλουθα: "Αγάπη μου… Ζωή μου, σε ευχαριστώ για το πολυτιμότερο δώρο της ζωής μου! Σαν σήμερα πριν 2 χρόνια σε παντρεύτηκα και αυτό ηταν το όνειρο μας! Σήμερα, την ίδια ημερομηνία με κάνεις τόσο χαρούμενο και το όνειρο μας βγήκε! Σε λατρεύω ψυχή μου! Χρόνια μας πολλά και τα καλύτερα έρχονται με αυτό το πλασματάκι!! Σ αγαπω πολύ και θα είμαι πάντα δίπλα σας στα έυκολα και στα δύσκολα της Ζωής, πάντα με χαμόγελο". 

Φυσικά από τα πρώτα κιόλας λεπτά της δημοσίευσης, επώνυμοι και μη φίλοι του ζευγαριού, θέλησαν να τους αφήσουν το πιο τρυφερό τους σχόλιο, για αυτή τη νέα σελίδα που ανοίγεται στη ζωή τους. Δείτε την εικόνα της αποκάλυψης πιο κάτω: 

Tags διασημοι, gossip, showbiz, celebrities, εγκυμοσύνη, σταυρωτο, Ελενα Ανδρεου, Σταύρος κωνσταντίνου


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3602 s (228 Queries.) // Parse time: 0.3159 s // Total time: 3.6761 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X