Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022;


Τι προβλέπουν τα ζώδια για την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022;

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια   

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα έχετε έντονα την αίσθηση ότι η ψυχική επαφή που είχατε με το ταίρι σας έχει με τον καιρό χαθεί. Προσπαθήσετε να τις κινήσεις σας να αναθερμάνετε την ατμόσφαιρα και να ρίξετε νέες γέφυρες συνεννόησης. Ίσως σκεφτείτε να πάρετε μέρος σε μια ομαδική δραστηριότητα που θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε λίγο από την καθημερινότητα σας και να φέρει κάτι νέο στην ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια αλλαγή στην πορεία του τομέα της καριέρας σας μπορεί να σας γεμίζει με ανασφάλεια, είναι όμως μια κίνηση που οφείλετε να κάνετε για να καταφέρετε να κάνετε κάποια βήματα μπροστά. Τα μάτια σας δεκατέσσερα! Μην αφήνετε να σας εκμεταλλευθούν ή να σας εξαπατήσουν. Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Είναι στιγμές που αισθάνεστε ευάλωτοι και χρειάζεστε την στήριξη τρων γύρω σας

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανυπομονησία σας πιάνει... Σας προβληματίζει το γεγονός ότι, ενώ κάνατε ότι έπρεπε, τα πράγματα δεν λένε να αλλάξουν πορεία. Μήπως περιμένατε πάρα πολλά σε σύντομο χρονικό διάστημα; Η ευστροφία και η γρήγορη αντίδραση σας θα είναι αυτή που θα σας σώσει σήμερα από δύσκολες καταστάσεις. Μην αναλαμβάνετε ρίσκα και ακολουθήστε την διπλωματική οδό…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

ΛΕΩΝ

Θέλετε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και οι κινήσεις σας αποσκοπούν σ΄ αυτό. Στην παρούσα φάση όμως η συγκεκριμένη δουλειά δεν μπορεί να σας παρέχει όσα ονειρεύεστε. Ίσως θα χρειαστεί να αλλάξετε επαγγελματική πορεία. Χωρίς ένα όραμα στην ζωή, η επιτυχία δεν μπορεί να έρθει. Οραματιστείτε το μέλλον σας και καταστρώστε τις στρατηγικές που είναι απαραίτητες για την επιτυχία του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά και αναλύστε κάθε πιθανό σενάριο, σχετικά με τις αλλαγές που προτίθεστε να κάνετε! Ειδικά όλες εκείνες τις αλλαγές που δεν μπορούν να αναιρεθούν εύκολα! Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν θα πρέπει να κάνετε καμία αλλαγή στην ζωή σας από τον φόβο της κακής επιλογής ή της αποτυχίας. Ενεργήστε απλά με προσοχή και περίσκεψη! Σήμερα είναι μια μέρα που μπορείτε να ξεκινήσετε καινούργια πράγματα στην ζωή σας, και καλό θα ήταν να ξεφορτωθείτε ότι σας είναι βάρος, για να μπορέσετε να δημιουργήσετε χώρο για το καινούργιο. Η μέρα έχει επίσης κάποιες δυσκολίες στην επικοινωνία με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

ΖΥΓΟΣ

Θα είστε εξαιρετικά αφηρημένοι κατά τη διάρκεια της μέρας, με αποτέλεσμα ή να ψάχνετε συνεχώς διάφορα πράγματα ή να χάσετε πραγματικά κάτι που μπορεί να είναι σημαντικό. Σε γενικές γραμμές, η μέρα αυτή δεν έχει στο μενού της ούτε δράματα, ούτε κλάματα, ούτε όμως και χαρές και πανηγύρια. Κάποιο δικό σας άτομο όμως θα βιώνει σημαντικά προβλήματα συναισθηματικής φύσης. Εάν έχετε την διάθεση, προσπαθήστε να το βοηθήσετε ή να το παρηγορήσετε, μην ακυρώνετε όμως τα δικά σας σχέδια για την μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε την προσοχή σας τεταμένη σήμερα, ώστε να συλλάβετε τα μηνύματα εκείνα που μπορεί να σας στέλνουν άτομα που σας ενδιαφέρουν. Ίσως να δείχνουν με μισόλογα ή την στάση του σώματος, ότι δεν τους είστε αδιάφοροι. Αναφορικά με τα οικονομικά σας, μπορείτε σήμερα να εκμεταλλευτείτε παραγωγικά ένα χόμπι σας και να βγάλετε κάποια χρήματα ή να πουλήσετε κάτι που έχετε στην κατοχή σας και δεν χρειάζεστε πια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γίνεστε ανυπόμονοι! Αισθάνεστε ότι για κάποιο χρονικό διάστημα σας χειραγωγούσαν οι άλλοι και θέλετε να απαλλαγείτε από τα δεσμά της καταπίεσης. Θα πρέπει να επανεξετάσετε την πορεία της ζωής σας και να βρείτε την βαθύτερη αιτία της απογοήτευσης που σας έχει κυριεύσει. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να πάρετε χρήσιμα μαθήματα για το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μικρές συγκρούσεις με συναδέλφους δεν αποκλείονται και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, για να μην απορυθμιστείτε και χάσετε την θετική δυναμική που επικρατεί. Επίσης, κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσης ενδέχεται να απαιτήσουν την προσοχή σας.  Ίσως μια πηγή προβληματισμού να είναι ένα σκάνδαλο που αφορά στενά μέλη της οικογένειας σας. Προσπαθήστε να παραμείνετε ψύχραιμοι. Το βράδυ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιων απροσδόκητων περιστατικών, που είναι πιθανό να συμβούν έξω από το σπίτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην κουράζετε το νευρικό σας σύστημα και βρείτε διέξοδο εκτόνωσης. Οικονομικές συμφωνίες και συνεργασίες μπορεί να επιτευχθούν εύκολα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να πάρετε αποφάσεις για τις οικονομικές σας υποθέσεις. Μυστικές συμφωνίες, συμβόλαια και επενδύσεις σας περιμένουν. Η μέρα είναι ευνοϊκή να συζητήσετε τις προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες σας.

ΙΧΘΕΙΣ

H σημερινή μέρα προκαλεί εμπόδια στον τομέα των σχέσεων! Προστατεύεστε όσο μπορείτε τη σχέση σας από τα κακόβουλα σχόλια των άλλων, για να μπορέσετε τη διατηρήσετε. Η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να πάρετε μια κρίσιμη απόφαση σε θέματα οικογενείας ή σπιτιού. Νέα γνωριμία στο προσκήνιο από το φιλικό σας περιβάλλον! Δεν χρειάζεται όμως να ανοίξετε όλα σας τα χαρτιά.

πηγή:thebestgr/Αλίντα Κανάκη

Tags ζωδια, προβλέψεις, ημερησιες προβλεψεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2449 s (247 Queries.) // Parse time: 0.3318 s // Total time: 2.5768 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X