Κουφαλίδου - Γεροκώστα τσακώθηκαν στις audition του GNTM με την Σοφία Χατζηπαντελή


Κουφαλίδου - Γεροκώστα τσακώθηκαν στις audition του GNTM με την Σοφία Χατζηπαντελή

Η Βίκυ Καγία και η Γιώτα Κουφαλίδου, μετά το περιστατικό, ανέλαβαν να καθησυχάσουν τα \"πνεύματα\".

'Ενα απρόοπτο και έντονο περιστατικό όπως λέχθηκε έλαβε μέρος στις audition του πέμπτου κύκλου του "GNTM", με άρωμα...κυπριακό.

Ρεπορτάζ που παρουσίασε η χθεσινή εκπομπή "Με αγάπη Χριστιάνα", θέλει στα γυρίσματα του reality μόδας, να υπήρξε μια παρεξήγηση μεταξύ της Γιώτας Κουφαλίδου, της Μύριαμ Γερόκωστα και της κριτή, Σοφίας Χατζηπαντελή.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Γιώτα Κουφαλίδου και η Μύριαμ Γερόκωστα βρέθηκα στην ελληνική πρωτεούσα, καθώς με το πρακτορείο τους, εκπροσώπησαν την χώρα μας, στέλνοντας κορίτσια τους, με σκοπό να εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στο παιχνίδι. 

Διαβάστε ακόμα: Πολυσυζητημένη Κύπρια πόζαρε εντελώς γυμνή στα social media [εικόνα]

Συγκεκριμένα οι πληροφορίες του Χάρη Παπαθεοχάρους αναφέρουν πως τα πράγματα πήραν άλλη τροπή, μεταξύ των τριών εμπλεκόμενων γυναικών, μιας και σε κάποια στιγμή ένα από τα κορίτσια του πρακτορείου έμεινε στην αίθουσα περισσότερη ώρα, με την παραγωγή να φωνάζει στην Γιώτα και στην Μύριαμ, να μπουν μέσα. 

Εκεί, αναφέρεται πως είδαν την Σοφία Χατζηπαντελή, να λέει στην υποψήφια παίκτρια ότι δεν της κάνει, σχολιάζοντας "ουστ ουστ", για να αποχώρησει η κοπέλα με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό τόσο της Γιώτας όσο και της Μύριαμ.

Μάλιστα όπως κλείνει το ρεπορτάζ, για χάρη της γνωριμίας τους, η Βίκυ Καγία και η Γιώτα Κουφαλίδου, μετά το περιστατικό, ανέλαβαν να καθησυχάσουν τα "πνεύματα", ηρεμώντας την κατάσταση και την ένταση που είχε δημιουργηθεί  στο στούντιο.

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, Σοφία Χατζηπαντελή, διασημοι, γιωτα κουφαλιδου, Μύριαμ Γεροκώστα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4965 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3332 s // Total time: 2.8297 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X