Ευχές για τα 10χρονα του ilovestyle.com από την ομάδα και συνεργάτες! [βίντεο]


Ευχές για τα 10χρονα του ilovestyle.com από την ομάδα και συνεργάτες! [βίντεο]

Δείτε τι ευχήθηκαν στην κάμερα του ilovestyle.com  

Ο Ιούνιος είναι ο γενέθλιος μήνας του ilovestyle.com και τα φετινά γενέθλια ήταν ιδιαίτερα συγκινητικά καθώς η ιστοσελίδα μας έσβησε τα 10α κεράκια της!

Διαβάστε ακόμα: Τι ευχήθηκαν επώνυμοι για τα 10 χρόνια ilovestyle.com [βίντεο]

Την Τρίτη, 28 Ιουνίου διοργανώσαμε ένα λαμπερό πάρτι με VIP καλεσμένους, στο Patio Cocktail Bar όπου δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η ομάδα του ilovestyle.com καθώς και συνεργάτες που διαχρονικά στηρίζουν το ilovestyle.com.

Στο πιο κάτω βίντεο ευχές για τη 10χρονη πορεία του ilovestyle.com έκαναν η Στέλλα Γεωργίου, Αρχισυντάκτρια, η Κλέλια Γιασεμίδου, Brand Manager ilovestyle.com, η Έλενα Τσικκά, Συντάκτρια, η Γεωργία Γεωργίου, Beauty Editor και η Νικόλ Ζένιου, Fashion Editor. 

Κατόπιν, στην κάμερα του ilovestyle.com μίλησαν συνεργάτες της ιστοσελίδας μας και εκπρόσωποι από τα brands που συνέβαλαν για τους εορτασμούς των 10 χρόνων ilovestyle.com: Μαρία Θεοφάνους, Events Manager Patio Cocktail Bar, Μαριλένα Κωνσταντίνου, Advertising & Communications Manager MS Jacovides, Γιάννης Κυριάκου, PR & Marketing Executive Londou Bros, Μαρία Νεοφύτου, Senior Marketing Executive Voice La Mode Group, Σταύρη Ξυδιά, Διευθύντρια Marketing ΠΑΣΥΚΑΦ, Χάρις Κάσσινου, Market Development Manager ACM Christofides. 


 

Tags 10 χρονια ilovestylecom, γενεθλια, ευχες


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.2222 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2109 s // Total time: 2.4332 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X