Κώστας Φραγκολιάς: "Η φωτογραφία της Δανάης δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο να το πω κι έτσι" [βίντεο]


Κώστας Φραγκολιάς: "Η φωτογραφία της Δανάης δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο να το πω κι έτσι" [βίντεο]

Η live τοποθέτηση της Σίσσυς Χρηστίδου. 

Τη στήριξή του στις δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου εξέφρασε ο Κώστας Φραγκολιάς μιλώντας στις κάμερες.

Το μοντέλο και παρουσιαστής ανέφερε πως η κ. Λατινοπούλου δεν στοχοποίησε τη Δανάη Μπάρκα ως άτομο, αλλά εκείνους που σχολίασαν κάτω από τη φωτογραφία της και την επευφημούσαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε: "Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει.Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν, αυτό νομίζω ότι σχολίασε. Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της;", είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς. Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε επίσης: "Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο να το πω κι έτσι".

Μετά την προβολή των σχετικών δηλώσεων, η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Παύλος Σταματόπουλος δεν έκρυψαν την δυσαρέσκειά τους στο "Χαμογέλα και πάλι".

"Με αγάπη το εξηγώ στον Κώστα, ότι δεν ήταν σχόλια ανθρώπων, αλλά το τιτλάκι που έβαλε στη φωτογραφία το περιοδικό You. Το μήνυμα που περνά η κίνηση του περιοδικού είναι ότι it’s ok να πας στη θάλασσα και να είσαι όπως είσαι. Η κα Λατινοπούλου χρησιμοποίησε αυτή τη φωτογραφία και γι’ αυτό σχολιάστηκε. Τον Κώστα τον συμπαθώ πολύ και γι’ αυτό μου κάνει εντύπωση που συνεχίζει να κάνει τέτοια τοποθέτηση. Συνεχίζει να μην έχει καταλάβει ποιο είναι το θέμα, αυτό αισθάνομαι", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

 

 

newsbombgr/tlifegr

Tags διασημοι, κωστας φραγκολιας, σισσυ χρηστιδου, Δανάη Μπάρκα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 0.0003 s (1 Queries.) // Parse time: 0.0199 s // Total time: 0.0202 s // Source: cache

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X