Τα fashion brands που θα σου χαρίζουν stylish εμφάνιση! 


Τα fashion brands που θα σου χαρίζουν stylish εμφάνιση! 

Επιλογές για ολοκληρωμένο look.   

Η Londou Bros ανταποκρίνεται τους γρήγορους ρυθμούς της μόδας και στις απαιτήσεις των latest fashion trends και φέρνει κοντά σας ετοιμοπαράδοτες συλλογές από την Ιταλία, την Αγγλία και τη Γερμανία σε προσιτές τιμές. Η υπηρεσία Prêt-À-Porter προσφέρει τη δυνατότητα ανανέωσης των προϊόντων του καταστήματός σας με εβδομαδιαίες αφίξεις σε γυναικεία ένδυση και αξεσουάρ. Μέσω της εκάστοτε συλλογής που ανήκει στην κατηγορία του Prêt-À-Porter, μπορείτε να ανακαλύψετε chic, casual και glamorous outfits.

THE BRANDS:

Mε πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της μόδας, η επωνυμία KIKISIX προσφέρει μια ποικιλία επιλογών με κομψές λύσεις για τα σύγχρονα office looks και τολμηρά, φρέσκα σχέδια για όλες τις περιστάσεις, αποτελώντας έμπνευση για fashion εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ.

Η επωνυμία Susy Mix διακρίνεται για τη limitless δημιουργικότητά της και χαρακτηρίζεται από τον καινοτόμο και σύγχρονο σχεδιασμό των προϊόντων της, τόσο στη Spring-Summer συλλογή με ιδιαίτερες beachwear επιλογές, όσο και στη Fall-Winter συλλογή με casual looks που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Η συλλογή HAILYS προσφέρει ένα νεανικό ντύσιμο σε προσιτές τιμές. Η εκτεταμένη γκάμα του brand προσφέρει έναν ισορροπημένο συνδυασμό από tops, bottoms, streetwear, basic και party looks. Είτε πρόκειται για event, είτε για shopping, ή ακόμη και για girls night out, το brand δεν έχει μόνο appropriate looks, αλλά και παπούτσια και αξεσουάρ.

Το style δεν χρειάζεται luxury goods για να είναι άρτιο, αλλά σωστές επιλογές. Με αυτή την οπτική, η νεαρή Ιταλίδα, Francesca Ammaturo, αποφάσισε να δημιουργήσει το δικό της οικονομικό brand με τσάντες που καλύπτουν κάθε στιλιστική προσέγγιση. Η συλλογή Label Rose clutch bags, αλλά και everyday designs που έρχονται να απογειώσουν κάθε εμφάνιση.

Η επαναστατική επωνυμία denim, Sexy Woman έχει επιστρέψει δυναμικά στο χώρο της μόδας. Δημιούργησε εναλλακτικά, νεανικά και σοφιστικέ jeans. Long-leggings, skinny or baggy. Outfits για κάθε ημέρα, φορέματα και παλτό με βάση τις σύγχρονες τάσεις.

Το Cherry Blue απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα προσφέροντας νεανικές και stylish επιλογές.


 

Tags londou bros


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1096 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3187 s // Total time: 2.4283 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X