Ξέσπασε on air σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: "Θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι" [βίντεο]


Ξέσπασε on air σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: "Θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι" [βίντεο]

\"Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου\".

Έντονη ήταν η σημερινή ημέρα για την Κατερίνα Καινούργιου, μιας και η παρουσιάστρια κατάφερε να συγκινηθεί στον αέρα της εκπομπής της, το πρωί της Τετάρτης, 15 Ιουνίου.

Η Ελληνίδα παρουσιάστρια, χαρακτηριστικά, με αφορμή δηλώσεις που έκανε η Τζένη Μπαλατσινού για τη μητρότητα και τη ζωή της μετά τον ερχομό του τέταρτου της παιδιού, ξέσπασε σε κλάματα καθώς ανέφερε on air την δικιά της επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδάκι.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Καινούργιου: Η πρώτη επαφή με τον φακό έγινε μαζί με τον πατέρα της [εικόνα]

Αρχικά σχολίασε: "Τη θαυμάζω γιατί – συγκινούμαι που το λέω – όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμo[...] και πρόσθεσε ξεσπώντας σε κλάματα: "Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας καιΚαθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις". Δείτε το βίντεο πιο κάτω: 

 

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, δημοσια, κατερινα καινουργιου, κλαματα


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.5953 s (230 Queries.) // Parse time: 0.3064 s // Total time: 2.9017 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X