Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez: Το πάρτυ γενεθλίων των διδύμων παιδιών τους


Cristiano Ronaldo - Georgina Rodriguez: Το πάρτυ γενεθλίων των διδύμων παιδιών τους

Οι οικογενειακές στιγμές τους.

Οι δύσκολες στιγμές που βίωσε η οικογένεια Ronaldo ανήκουν πλέον στο παρελθόν καθώς μέσα από τα social media τους βλέπουμε να χαμογελούν και πάλι.

Να θυμίσουμε πως το ζευγάρι τον Απρίλιο έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά του, από τα οποία το ένα δεν κατάφερε να παραμείνει στη ζωή.

Πριν λίγες ημέρες τα δίδυμα παιδιά του Cristiano, Eva και Mateo είχαν γενέθλια και η Rodriguez τους διοργάνωσε ένα υπέροχο πάρτυ με πολλά μπαλόνια και με τον Captain American σε φιγούρα. Τα αγόρια φόρεσαν τη στολή της Manchester United ενώ τα κορίτσια χαριτωμένα φορέματα και είχαν face painting.

H τούρτα της μικρής Eva ήταν η Frozen Elsa και Anna ενώ του Mateo η Φόρμουλα.
Στο πάρτι ήταν φυσικά και τα άλλα τρία παιδιά της οικογένειας. Ο 11χρονος Cristiano Jr, η 4χρονη Alanah και η νεογέννητη Bella.

Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η Georgina στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε: “Ευτυχισμένα 5 χρόνια στις αγάπες της ζωής μου. Η μαμά δεν θα μπορούσε να είναι πιο περήφανη για εσάς και οι υπέροχοι άνθρωποι που γίνεστε. Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Που φυσήξαμε εκατομμύρια κεράκια μαζί”. Δείτε τις σχετικές εικόνες στη madamefigaro.cy:

Tags gossip, showbiz, celebrities, cristiano ronaldo, georgina rodriguez


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 3.3154 s (252 Queries.) // Parse time: 0.4176 s // Total time: 3.7330 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X