Λευτέρης Πανταζής: "Έχω χάσει 8 κιλά και είναι να χάσω άλλα 4 για τον γάμο της κόρης μου"


Λευτέρης Πανταζής: "Έχω χάσει 8 κιλά και είναι να χάσω άλλα 4 για τον γάμο της κόρης μου"

\"Παναγιά μου τι τραβάω… Κάνε παιδιά να δεις καλό\"

Καλεσμένος στο "The2nightshow" και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 8 Ιουνίου, ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την θυσία που έκανε και συνεχίζει να κάνει για τον γάμο της κόρης του, καθώς η ίδια του είχε ζητήσει να χάσει κάποια κιλά για να μπορέσει να την συνοδεύσει στην εκκλησία. 

Διαβάστε ακόμα: Κόνυ Μεταξά για Πανταζή: "Θέλω να αδυνατίσει ο μπαμπάς μου για να με συνοδεύσει στην εκκλησία" [βίντεο]

Συγκεκριμένα σχολίασε: "Έχω χάσει 8 κιλά και είναι να χάσω άλλα 4. Αν δεν χάσεις κιλά χοντρούλη δεν θα φέρνεις τον γαμπρό σε μένα. Κάνω διατροφή 28 μέρες τώρα. Παναγιά μου τι τραβάω… Κάνε παιδιά να δεις καλό".

Ενώ για τον γαμπρό του αποκάλυψε: "Είναι καλό κορίτσι και αυτός είναι καλός άνθρωπος είναι τύχη να είναι μαζί δύο τόσο καλά παιδιά. Και ο κάθε γονιός ξέρει πως είναι να πέφτει το παιδί του σε καλά χέρια, αυτό είναι. Να υπάρχει σεβασμός, αγάπη και ο ένας να συμπληρώνει τον άλλον… Τον έζησα στην καραντίνα παραπάνω, εκεί αγαπηθήκαμε όλοι μαζί, εκεί τσακωθήκαμε με την κόρη, μετά χορέψαμε. Η Κόνι με κάνει ότι θέλει. Κάποια στιγμή θα ερχόταν όλο αυτό γιατί είναι και το όνειρο κάθε γονιού, να δει το παιδί του στην εκκλησία".

Tags διασημοι, Λευτέρης Πανταζής, κόρη, Γαμος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.4758 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2257 s // Total time: 2.7015 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X