Γιορτάσαμε τα 80χρονα του παππού! [εικόνες]


Γιορτάσαμε τα 80χρονα του παππού! [εικόνες]

Η τούρτα έκπληξη που έφτιαξε η μαμά  

Μπορεί να μην ήταν επίσημα τα γενέθλια του παππού αλλά εμείς του ετοιμάσαμε μία πολύ ωραία έκπληξη, πριν από λίγες ημέρες, για τα 80χρονα του.  

Ο λόγος που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα το πάρτι έκπληξη ήταν για να είναι όλη η οικογένεια παρούσα καθώς ο ένας από τους θείους μου ζει μόνιμα στο εξωτερικό και αυτό το διάστημα βρισκόταν Κύπρο με τα παιδιά του. Μαζευτήκαμε λοιπόν όλοι, το μεσημέρι της Κυριακής σε μία ψαροταβέρνα στο Ζύγι, και περιμέναμε με ανυπομονησία να φτάσει ο παππούς.

Όταν τον είδα να πλησιάζει έτρεξα να ανάψω τα κεράκια στην τούρτα που έφτιαξε η μαμά. Συμβολική τούρτα καθώς ήταν σε σχήμα βιβλίου και μέσα τυπωμένες φωτογραφίες σε ρυζόχαρτο οι οποίες απεικόνιζαν τη ζωή του παππού από τον γάμο του, τα παιδιά του μέχρι και τα εγγόνια του. 

Στην αρχή ήταν σαν να μην κατάλαβε ακριβώς τι κάναμε εκεί όλοι μαζεμένοι, αλλά με το που αρχίσαμε να τραγουδάμε αμέσως αντιλήφθηκε.  

Ξέρεις κάτι; Το να δίνεις έστω και λίγη χαρά στους δικούς σου ανθρώπους που με πολύ κόπο σε μεγάλωσαν είναι το ωραιότερο και συνάμα αναντικατάστατο συναίσθημα που υπάρχει. Έτσι κι εμείς δώσαμε χαρά στον παππού και το απολαύσαμε που ήμασταν και πάλι όλοι μαζί. 

Χρόνια Πολλά παππού! 

Love,

K. 

xx
 

Tags παππους, γενεθλια, Κλέλια Γιασεμίδου, διασημοι, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος, blog, BLOGGER


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9634 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2262 s // Total time: 2.1896 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X