Στα “μαχαίρια” Jolie – Pitt για ακόμα μία φορά: Ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του 


Στα “μαχαίρια” Jolie – Pitt για ακόμα μία φορά: Ο ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του 

“Με έβλαψε σκόπιμα όταν…”, ισχυρίζεται ο Χολιγουντιανός ηθοποιός.   

Ο Πιτ ζητά αποζημίωση με "ποσό που θα αποκαλυφθεί στη δίκη", καθώς και να κηρυχθεί "άκυρη" η υποτιθέμενη πώληση που έγινε από την Τζολί και επιμένει  η δίκη να διεξαχθεί με ενόρκους

Δεν λέει να κοπάσει η κόντρα που κρατάει χρόνια ανάμεσα στον Brad Pitt και την Angelina Jolie. Ο διάσημος ηθοποιός κατηγορεί την πρώην σύζυγό του, ότι επίτηδες έβλαψε τη φήμη της επιχείρησης κρασιού που είχαν από κοινού στο παρελθόν, με την κίνηση που έκανε να πουλήσει το μερίδιό της σε έναν "άγνωστο".

Πίσω στο 2008, το πρώην ζευγάρι, που έχει μαζί έξι παιδιά, αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο στον αμπελώνα και την οικία Château Miraval στη Νότια Γαλλία. Το 2014 οι Brangelina ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και στον συγκεκριμένο αμπελώνα πέρασαν πολλές οικογενειακές διακοπές μαζί, κατά τη διάρκεια του κοινού τους βίου.

Brad Pitt: "Σκόπιμα επεδίωξε να μου προκαλέσει ζημιά"

Στην τελευταία του κατάθεση στο δικαστήριο, ο 58χρονος ηθοποιός ισχυρίζεται ότι η 47χρονη πρώην γυναίκα του, σκόπιμα "επεδίωξε να του προκαλέσει ζημιά", πουλώντας τα συμφέροντά της στην εταιρεία κρασιού.

Ο Pitt από την πλευρά του λέει ότι είχαν συμφωνήσει να μην πουλήσουν ποτέ τα αντίστοιχα συμφέροντά τους στην οικογενειακή επιχείρηση, χωρίς τη συγκατάθεση του άλλου. Η Jolie δεν απάντησε σε σχετική ερώτηση που της έθεσε το περιοδικό "People" για το θέμα.

Η Τζολί δεν συνέβαλε καθόλου στην εξάπλωση της εταιρείας

Η νομική ομάδα του Pitt γράφει στα έγγραφα, που κατατέθηκαν την Παρασκευή στο Ανώτατο Δικαστήριο της κομητείας του Λος Άντζελες και τα οποία έχει στην κατοχή του το «People», ότι η Miraval ήταν το "μεγάλο του πάθος", που εξελίχθηκε "σε μια παγκόσμια επιχείρηση πολλών εκατομμυρίων δολαρίων και σε έναν από τους πιο αναγνωρισμένους παραγωγούς ροζέ κρασιού στον κόσμο". Ο ηθοποιός κατηγορεί την Jolie ότι δεν συνέβαλε "καθόλου στην επιτυχία της Miraval".

Στην κατάθεση, οι δικηγόροι του Pitt λένε ότι η Jolie σχεδίαζε να πουλήσει το μερίδιό της τον Οκτώβριο στην Tenute del Mondo, η οποία είναι «αποφασισμένη να πάρει τον έλεγχο της Miraval» και «ανήκει και ελέγχεται έμμεσα από τον Γιούρι Σέφλερ, τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο που ελέγχει τον όμιλο Stoli".

"Η Jolie επιδίωξε και στη συνέχεια ολοκλήρωσε την υποτιθέμενη πώληση μυστικά, κρατώντας σκόπιμα τον Pitt στο σκοτάδι και παραβιάζοντας εν γνώσει του τα συμβατικά δικαιώματα του Pitt", αναφέρεται στην κατάθεση της ομάδας του ηθοποιού.

Aκραίες τακτικές από τον Ρώσο επιχειρηματία

Στην αγωγή του ο Brad Pitt ισχυρίζεται ότι η επιχείρηση της Τζολί "Nouvel" όφειλε στην εταιρεία του Mondo Bongo το δικαίωμα πρώτης άρνησης και ότι η πώληση παραβίασε αυτό το δικαίωμα. Η Jolie, η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2016, είχε προηγουμένως λάβει την άδεια να πουλήσει το μερίδιό της τον Σεπτέμβριο.

Η ομάδα του Pitt λέει επίσης ότι Σέφλερ ξεκίνησε μια εχθρική εξαγορά της Miraval και προσπαθεί να αποκτήσει «εμπιστευτικές και αποκλειστικές πληροφορίες προς όφελος της ανταγωνιστικής του επιχείρησης». Τα έγγραφα κατηγορούν τον Σέφλερ ότι έχει «ακραίες επιχειρηματικές τακτικές και αμφίβολες επαγγελματικές προθέσεις», οι οποίες με τη σειρά τους "θέτουν σε κίνδυνο τη φήμη της εταιρείας που ο Pitt έχτισε τόσο προσεκτικά και με τόσο κόπο". Και προσθέτουν: "Η Jolie προσπάθησε να εξαναγκάσει τον Pitt σε συνεργασία με έναν άγνωστο, και ακόμη χειρότερα, έναν άγνωστο με δηλητηριώδεις προθέσεις".

Ο Brad Pitt ζητά αποζημίωση

Ο Pitt ζητά αποζημίωση με "ποσό που θα αποκαλυφθεί στη δίκη", καθώς και να κηρυχθεί "άκυρη" η υποτιθέμενη πώληση που έγινε από την Jolie. Ο ηθοποιός ζητά μάλιστα η δίκη να διεξαχθεί με ενόρκους. Η Jolie από την πλευρά της αντιμετώπισε στο παρελθόν προβλήματα με την πώληση των μετοχών της στην Quimicum, την εταιρεία που κατέχει και ελέγχει τη Miraval, λόγω του μακροχρόνιου διαζυγίου της με τον Pitt. Τον Ιούλιο, ζήτησε από δικαστήριο της Καλιφόρνιας να επιτρέψει την πώληση παρά το γεγονός ότι δεν είχαν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες του διαζυγίου.

Πηγή: protothema.gr 
 

Tags Angelina Jolie, Brad Pitt, διασημοι, κτημα, πωληση, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0863 s (252 Queries.) // Parse time: 0.6366 s // Total time: 2.7230 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X