Lilibet: Τα πρώτα της γενέθλια και η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα της, Πρίγκιπα Harry


Lilibet: Τα πρώτα της γενέθλια και η απίστευτη ομοιότητα με τον πατέρα της, Πρίγκιπα Harry

Το στιγμιότυπο της μικρούλας που κυκλοφόρησε.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markel δημοσίευσαν νέες φωτογραφίες της 1χρονης κόρης τους, Lilibet, μετά την οικογενειακή τους επίσκεψη στο Ηνωμένο Βασίλειο για τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Η ομοιότητα της Lilibet και του δούκα του Σάσσεξ είναι καταπληκτική, κυρίως τα κόκκινα μαλλιά της που είναι και το σήμα κατατεθέν του πρίγκιπα.

Στη φωτογραφία που τραβήχτηκε στα πρώτα γενέθλια της που ήταν το Σάββατο, 4 Ιουνίου στο Frogmore Cottage στο Windsor, στο Ηνωμένο Βασίλειο, η μικρή φορούσε ένα απαλό μπλε φόρεμα και λευκό φιόγκο στα μαλλιά.

Ο φωτογράφος Misan Harriman δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία της Markle και της Lilibet με τη σύζυγό του Camilla Holmstroem και τις κόρες τους..

Διαβάστε ακόμα: Harry - Μeghan: Η σπάνια γενετική κατάσταση που φοβούνται πως έχουν κληρονομήσει τα παιδιά τους

Ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε πως το πάρτι ήταν ένα περιστασιακό, οικείο πικνίκ στην πίσω αυλή για στενούς φίλους και την οικογένεια.

Η Claire Ptak, η οποία δημιούργησε τη γαμήλια τούρτα του Χάρι και της Markel το 2018, δημιούργησε μια ιδιαίτερη τούρτα για το πάρτι της Lilibet και o οικογενειακός φίλος τους, Misan Harriman τράβηξε αυθόρμητα την αξιολάτρευτη φωτογραφία του κοριτσιού.

Η Page Six ανέφερε πως ο πρίγκιπας William, η Kate Middleton και τα τρία παιδιά τους είχαν προσκληθεί στο πάρτυ, αλλά δεν μπορούσαν να παρευρεθούν λόγω προηγούμενων δεσμεύσεων για το Ιωβηλαίο.

Η κόρη του Χάρι και της Meghan συνάντησε τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’, από το όνομα της οποίας πήρε το όνομα της Lilibet, για πρώτη φορά την περασμένη εβδομάδα, όταν την έφεραν μαζί με τον γιο της Archie στο Λονδίνο για να γιορτάσουν τα ιστορικά 70 χρόνια υπηρεσίας της βασίλισσας. Δείτε στη madamefigaro.cy τις σχετικές εικόνες

Tags gossip, showbiz, celebrities, lilibet, πρίγκιπας Harry, Meghan Markle


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9908 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3545 s // Total time: 2.3452 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X