Under the sun with Calzedonia: Υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι στο πιο εντυπωσιακό fashion event!


Under the sun with Calzedonia: Υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι στο πιο εντυπωσιακό fashion event!

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν εκεί.  

Την Τετάρτη, 1 Ιουνίου, η Calzedonia γιόρτασε την άφιξη του καλοκαιριού με το πιο φαντασμαγορικό summer fashion event στο ξενοδοχείο Radisson Blue που συμπεριλάμβανε και επίδειξη της νέας συλλογής.

Η επωνυμία που ταυτίζεται όσο καμία άλλη με το καλοκαίρι έστησε το πιο καλοκαιρινό pool side party. Με ένα εντυπωσιακό setting και τις led οθόνες να αντανακλούν εικόνες από μαγευτικές παραλίες και ηλιοβασίλεμα στο νερό της πισίνας, 33 καλλίγραμμα μοντέλα παρουσίασαν τις κύριες τάσεις του φετινού καλοκαιριού. Terrycloth με ασορτί μαγιό και beachwear, Crochet, 80s colour blocking, και διαχρονικά κομμάτια από την συλλογή Indonesia Eco Collection. Το show έκλεισε με την νέα συλλογή limited edition που έκλεψε τις εντυπώσεις.

Η φιλική συμμετοχή στη πασαρέλα του δημοσιογράφου και ραδιοφωνικού παραγωγού Χάρη Παπαθεοχάρους ήταν μια ευχάριστή έκπληξη για τους προσκεκλημένους από το χώρο των media και οι φίλοι του τον αποθέωσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η παρουσία 360 photobooth στο χώρο έδωσε μια διασκεδαστική πινελιά στο όλο σκηνικό και πολλοί ήταν οι καλεσμένοι που “έπαιξαν” με γνωστούς και φίλους για να αποθανατίσουν τις στιγμές τους. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες και περισσότερο φωτογραφικό υλικό στη madamefigaro.cy

Tags calzedonia, διασημοι, κοσμικο, showbiz, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.8586 s (249 Queries.) // Parse time: 0.3911 s // Total time: 3.2496 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X