Δικαίωση για τον Johnny Depp – Το ποσό που θα πληρώσει ως αποζημίωση η Amber Heard 


Δικαίωση για τον Johnny Depp – Το ποσό που θα πληρώσει ως αποζημίωση η Amber Heard 

Ο λόγος που ο ηθοποιός δεν παρέστη στην απόφαση της δίκης.   

Ο Johnny Depp κέρδισε και τις τρεις κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση στην υπόθεσή του που ασκήθηκε κατά της πρώην συζύγου Amber Heard για το σχόλιό της το 2018 σχετικά με την υποβολή καταγγελιών για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.

Το δικαστήριο έκρινε ότι ο Depp επικράτησε και στις τρεις κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμιση, επιδικάζοντας υπέρ του ηθοποιού 15 εκατομμύρια δολάρια – Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός είχε ζητήσει αποζημίωση 50 εκ. δολάρια. Η Heard όμως θα πρέπει να πληρώσει μόνο 10,35 εκατομμύρια δολάρια λόγω του ανώτατου ορίου του νόμου της Βιρτζίνια για τιμωρητικές αποζημιώσεις.

Όσον αφορά την αντεπίθεση της Heard εναντίον του Depp, βρέθηκε ότι τη δυσφήμησε για μία από τις τρεις αξιώσεις και θα της δοθεί αποζημίωση 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αφού έγιναν οι τελικές συζητήσεις και από τις δύο πλευρές την Παρασκευή, οι ένορκοι συζητούσαν μέχρι και την Τετάρτη, μετά από περισσότερες από 12 συνολικά ώρες διαβουλεύσεων κεκλεισμένων των θυρών, η ετυμηγορία εκδόθηκε ομόφωνα και διαβάστηκε μεγαλόφωνα στην αίθουσα του δικαστηρίου Fairfax County, Βιρτζίνια. Διαβάστε στη madamefigaro.cy για ποιο λόγο ο ηθοποιός δεν ήταν παρόν στην ανακοίνωση της απόφασης. 
 

Tags Johnny Depp, amber heard, δίκη, ΑΠΟΦΑΣΗ, διασημοι, gossip, celebrities


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.0950 s (252 Queries.) // Parse time: 0.3620 s // Total time: 2.4570 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X