Οι viral στιγμές των τελευταίων 10 χρόνων που ξεχωρίσαμε


Οι viral στιγμές των τελευταίων 10 χρόνων που ξεχωρίσαμε

Όλα όσα συνέβησαν στον κόσμο και παραμένουν αξέχαστα.

Μέσα στο πέρασμα της τελευταίας 10ετίας πολλά και διάφορα ζητήματα που αφορούν τους αγαπημένους μας celebrities, σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό, κατάφεραν να ξεχωρίσουν, αφήνοντας το στίγμα τους μέσα σε όλα όσα είδαμε να διαδραματίζονται. 

Το ilovestyle.com με αφορμή τα 10 χρόνια ζωής του, κάνει μια αναδρομή και σας πάει πίσω στον χρόνο, ξαναφέροντας στο προσκήνιο τις πιο viral ειδήσεις που πετύχαμε να διαβάζονται από τους αναγνώστες μας καθώς και όχι μόνο, και που σίγουρα χάραξαν τη δικιά τους ιστορία, από το 2012 μέχρι και το 2022. 

Είναι κάποια συμβάντα, και γεγονότα άλλωστε που ποτέ δεν μπορούν να ξεχαστούν όσος καιρός και αν περάσει, και σε αυτό θα μας βρείτε σύμφωνοι, καθώς θα διαβάζεται τα όσα ξεχωρίσαμε για εσάς πιο κάτω! 

 

SELFIE OSCARS

Ήταν 3 Μαρτίου του 2014, όταν η πιο πετυχημένη selfie όλων των εποχών, “τραβήχτηκε”, κατά την απονομή των Oscars, με παρουσιάστρια την Ellen DeGeneres.

Η ιστορική φωτογραφία με διάσημους αστέρες του Hollywood, ήταν μια αυθόρμητη κίνηση μεταξύ της παρουσιάστριας και των ηθοποιών, Brad Pitt, Angelina Jolie, Bradley Cooper, Kevin Spacey, Julia Roberts, Jared Leto, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Lupita Nyong'o, Channing Tatum, όπου όλοι μαζί μια αγκαλιά πόζαραν στον φακό του κινητού της Ellen.

To twitter εκείνη τη βραδιά, πήρε “φωτιά”, και έζησε κάτι που ποτέ δεν είχε ξανασυμβεί, αφού μέσα σε μια ώρα η εν λόγω φωτογραφία και το tweet, είχε συγκεντρώσει1,1εκατ. Retweets, σημειώνοντας ένα τεράστιο ρεκόρ, και καταφέρνοντας να γίνει η φωτογραφία με τα περισσότερα retweets στην ιστορία.

FUEGO – ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Ήταν 13 Μαΐου του 2018, όταν η Ελένη Φουρέιρα κατάφερε να δώσει στην Κύπρο, για πρώτη φορά, άλλη υπόσταση στον θεσμό της Eurovision, μέσα σε όλα τα χρόνια της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα βρέθηκε μια μόλις ανάσα πριν την κατάκτηση της νίκης, όταν το “Fuego” που γνώρισε τεράστια επιτυχία και εξακολουθεί να γνωρίζει ανέβηκε στη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης του βαθμολογικού πίνακα, χαρίζοντας στο νησί μας, την υψηλότερη θέση που πήρε ποτέ στην ιστορία με τις συμμετοχές του.

Από εκείνην την καθοριστική χρονιά, η Κύπρος λαμβάνεται σοβαρά υπόψιν, από τους Eurofans, αφού κάθε χρονιά περιμένουν να δουν και να ακούσουν το κομμάτι μας, ενώ αναπόφευκτα γίνεται σύγκριση και ταύτιση συμμετοχών του θεσμού με το “Fuego”, που χάραξε την δική του ιστορία στον θεσμό, και χαρακτηρίζεται από πολλούς πως αν και δεν πήρε την πρωτιά, παραμένει πρώτο στις καρδιές μας.

HARRY & MEGHAN WEDDING

Ήταν 19 Μαΐου του 2018, όταν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, ανέβηκαν τα σκαλιά στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, στο κάστρο του Windsor.

Εκείνη την χρονιά, ο εν λόγω γάμος, ήταν ο πιο πολυσυζητημένος και πιο πουλυστερός σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς τελέστηκε με κάθε λαμπρότητα και με όλες τις τιμές που του άρμοζε να έχει, το τότε πριγκιπικό ζευγάρι.

Ο μοναδικός παραμυθένιος τους γάμος, χάρισε σε όλους εμάς ένα βασιλικό αριστοκρατικό υπερθέαμα, ενώ ξεχώρισαν και οι μοναδικοί καλεσμένοι που τίμησαν με την παρουσία τους το νεόνυμφο ζευγάρι, όπου ανάμεσα σε αυτούς ήταν οι Beckhams, ο George Clooney με τη σύζυγό του, Αmal,κ.α

Αξίζει να σημειωθεί, πως η live μετάδοση του γάμου σημείωσε ρεκόρ τηλεθέασης, μιας και σχεδόν 18 εκατομμύρια τηλεθεατές από το Ηνωμένο Βασίλειο συντονίστηκαν από νωρίς το πρωί στους τηλεοπτικούς τους δέκτες για να δουν τον Harry και τη Meghan να ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας αγάπης.

MEGXIT

Ήταν 8 Ιανουαρίου του 2020, όταν το πριγκιπικό ζεύγος Harry και Meghan Markle, πήραν την απόφαση να αφήσουν το παλάτι του Buckingham, και να ζήσουν τη ζωή τους μακριά και απελευθερωμένοι από τα στερεότυπα και τα δεσμά της βασιλικής οικογένειας.

Το ζευγάρι μέσα από ανάρτηση που έκανε στο instagram, ανακοίνωσε πως παραιτείται από τα ανώτερα βασιλικά μέλη της οικογένειας και πως επιθυμεί πλέον να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι.

Η κίνηση τους αυτή που έγινε talk of the town το τότε διάστημα, και ακόμη εξακολουθεί να συζητιέται ανά το παγκόσμιο, μιας και πρόκειται για κάτι που πρώτη φορά συνέβη , ενώ η ονομασία “Megxit” που τους δόθηκε από τον κόσμο και τα μέσα δεν ήταν καθόλου τυχαία, μιας και ήταν εμπνευσμένο και επηρεασμένο από την Meghan και την “exit”…που πήραν από το παλάτι.

ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ – H AΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ COMEBACK

Ήταν 1 Ιουλίου του 2020, όταν η Ελένη Μενεγάκη, πήρε την απόφαση να γράψει το τέλος στην 30ετη πορεία της στην ελληνική τηλεόραση.

Η “βασίλισσα” όπως την αποκαλούν της τηλεόρασης, έκλεισε σε ένα κλίμα βαθιάς συγκίνησης την τότε εκπομπή της, με όλους τους συνεργάτες της που βρίσκονται όλα αυτά τα χρόνια στο πλάι της, να βρίσκονται εκεί κοντά της, ενώ φυσικά αξέχαστη θα μείνει σε όλους μας η στιγμή που στο πλατό είχε μαζί της την οικογένεια της, τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο του οποίου χάρισε δημόσια ένα τρυφερό φιλί, αλλά και τα παιδιά της, τα οποία για πρώτη φορά είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα πρόσωπα τους.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δεν άντεξε να μείνει μακριά από τα φώτα της τηλεόρασης, αφού στις 13 Σεπτεμβρίου του 2021, επέστρεψε και πάλι στις οθόνες μας, αυτή τη φορά από εκεί που ξεκίνησε, από το Mega, και συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά και με επιτυχία.

ΒΙΣΣΗ – ΒΑΝΔΗ ON STAGE

Ήταν 27 Δεκεμβρίου του 2020, όταν ο Νίκος Κοκλώνης κατάφερε να κάνει το ακατόρθωτο -μέχρι προσφάτως, χαρίζοντας στο κοινό αυτό που όλοι ήλπιζαν και δεν πίστευαν πως μπορούσε να συμβεί.

Ήταν η ιστορική στιγμή που έγινε talk of the town, όταν η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, ένωσαν τις φωνές τους και συναντήθηκαν για πρώτη φορά μετά από 27 χρόνια, στο ίδιο μέρος – στον τελικό του J2US- και μοιράστηκαν το ίδιο stage.

Αν και αρχικά η αμηχανία ανάμεσα τους ήταν έκδηλη, μέχρι το τέλος της κοινής τους ερμηνείας, τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν, ενώ επίσης υπήρχε η αίσθηση πως αυτό που έκαναν το απολάμβαναν και είχαν μια χημεία μεταξύ τους που δεν υπολόγιζαν, κάνοντας τότε τους τηλεθεατές σε Ελλάδα και Κύπρο να μην μπορούν να πιστέψουν πως όλα όσα διαδραματίζουν μπροστά στις οθόνες τους, ήταν βασισμένα σε πραγματικά γεγονότα.

Έκτοτε οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια δυνατή φιλιά, όπως οι ίδιες αναφέρουν, αφού ανά διαστήματα πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις σε events, καταρρίπτοντας μετά από όλο αυτό τον μύθο που υπήρχε για πάνω από μια εικοσαετία για κόντρα που είχαν ανάμεσα τους.

FRIENDS REUNION

Ήταν 27 Μαίου του 2021, όταν τα πιο διάσημα “Φιλαράκια”, επανεμφανίστηκαν στις οθόνες μας και τις γέμισαν με νοσταλγία και ενθουσιασμό.

Σε ένα ειδικό επεισόδιο η διάσημη παρέα των Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer, ξανασυναντήθηκε στο απόλυτο τηλεοπτικό παγκόσμιο γεγονός, με την απήχηση του κόσμου απέναντι σε αυτό να είναι προβλέψιμη και αναπόφευκτη.

Η εν λόγω είδηση της επανένωσης τους, χαροποίησε τους εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές της σειράς, σε όλο τον κόσμο, αφού τους θύμισε όλες εκείνες τις στιγμές που έζησαν μαζί τους μέσα στο πέρασμα των τελευταίων 17 χρόνων, σε ένα επεισόδιο που είχε όλα τα στοιχεία ενός reunion.

XΑΣΤΟΥΚΙ OSCARS

Ήταν 28 Μαρτίου του 2022, όταν πραγματοποιήθηκε η 94η απονομή βραβείων Oscars της Aμερικάνικης Aκαδημίας Kινηματογράφου.

Κατά τη διάρκεια της όλης λαμπερής τελετής, ένα απρόοπτο συμβάν εξελίχθηκε και έγινε σε λίγα μόλις λεπτά viral ανά το παγκόσμιο, με πρωταγωνιστές τους Chris Rock, και Will Smith.

Συγκεκριμένα η στιγμή που σόκαρε κοινό και τηλεθεατές ήταν όταν ο stand-up comedian, θέλησε να κάνει αναφορά στη σύζυγο του ηθοποιού, με ένα άστοχο αστείο, που θεωρήθηκε ως προσβολή για την αλωπεκία από την οποία και πάσχει.

Τότε ο πασίγνωστος χολιγουντιανός ηθοποιός Will Smith, αφού είδε την ενοχλημένη αντίδραση της συζύγου του, ανέβηκε στη σκηνή και τον χαστούκισε, με τον ηθοποιό να συμπληρώνει “Κράτα το όνομα της γυναίκας μου μακριά από το στόμα σου".

Aστραπιαία όλο αυτό που διαδραματίστηκε κατέκλυσε τα social media με viral εικόνες,  καταφέρνοντας να αφήσει ιστορία τόσο στη βραδιά των Oscars όσο και γενικότερα, αφού δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ και από κανέναν.

Μάλιστα αυτό το περιστατικό είχε τις επιπτώσεις του απέναντι στον Smith, καθώς η Αμερικάνικη Ακαδημία Κινηματογράφου του απαγόρευσε την είσοδο σε οποιαδήποτε εκδήλωση της για τα επόμενα 10 χρόνια, με τον ίδιο μετά από πέντε ημέρες από το συμβάν να απολογείται και να ζητάει δημόσια συγγνώμη για την κίνηση του.

BENNIFER

Ήταν Νοέμβριος του 2002, όταν η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας τους “Gigli” και ερωτευτήκαν.

Η έλξη ανάμεσά τους ήταν έντονη με τον αρραβώνα να έρχεται μέσα στην ίδια χρονιά. Ωστόσο,  λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς  δρόμους.

Μετά από 17 χρόνια, και προς έκπληξη όλων μας, μαθεύτηκε πως ζωντάνεψε και πάλι, το ειδύλλιο μεταξύ τους, με τους paparazzi και τα media, να “ρίχνονται” στη μάχη προκειμένου,  να εξασφαλίσουν αποκλειστικά πλάνα του ερωτευμένου ζευγαριού από τα πρώτα κιόλας “μυστικά” τους ραντεβού.

Τον Απρίλιο του 2022, η ιστορία επαναλαμβάνεται με τον χολιγουντιανό πασίγνωστο ηθοποιό να ζητάει από την Λατίνια super star να γίνει για δεύτερη φορά γυναίκα του, με την ίδια να μην μπορεί να του αρνείται.

Οι Bennifer ήταν, είναι και θα είναι ένα από τα πιο αγαπητά ζευγάρια του Hollywood, αφού το ρομαντικό love story τους, κέρδισε εξ’ αρχής το ενδιαφέρον όλου του κόσμου.

ΔΙΚΗ JΟΗNNY DEPP – AMBER HEARD

Ήταν 11 Απρίλιου του 2022, όταν ξεκίνησε η πιο πολύκροτη δικαστική διαμάχη της εποχής με πρωταγωνιστές το πρώην ζευγάρι του Hollywood, Johnny Depp και Amber Heard, με την δίκη τους να μονοπωλεί εξαρχής το παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Ωστόσο για να φτάσουμε στην πιο viral και πολυσυζητημένη δίκη της χρονιάς, όλα ξεκίνησαν τον Μάιο του 2016, όταν η Heard κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μαζί με περιοριστικά μέτρα εναντίον του Depp, τον οποίο κατηγόρησε για σωματική, λεκτική και συναισθηματική βία, ενώ τον Δεκέμβριο του 2018, η Amber έγραψε ένα άρθρο στη Washington Post, στο οποίο αναφερόταν στον εαυτό της ως “ένα δημόσιο πρόσωπο που εκπροσωπεί την ενδοοικογενειακή βία”, ρίχνοντας τα βέλη της στον πασίγνωστο ηθοποιό, με τον Depp να βγαίνει στην αντεπίθεση καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση τον Μάρτιο του 2020.

Έκτοτε οι δυο πλευρές οδηγούνται συνεχώς στο δικαστήριο, με τους δικηγόρους τους να παίρνουν θέσεις για αυτούς και να εκπροσωπούν τις θέσεις τους, με τον κόσμο ουσιαστικά να “κινεί τα νήματα”, μιας και υπάρχει ένα τεράστιο κύμα στήριξης και συμπαράστασης στον Johnny Depp, αφού θεωρούν πως αυτός είναι το θύμα στην εν λόγο υπόθεση.

Αξίζει να αναφερθεί πως σε αυτή τη γνωστή δίκη δόθηκε η ευκαιρία στον κάθε ένας από εμάς να γίνει μέρος της, μιας και μέσω live streaming, είχαμε την δυνατότητα να βλέπουμε ζωντανά τη δικαστική “διαμάχη” του εναγόμενου και του ενάγοντα.

Την 1η Ιουνίου 2022, δόθηκε το τέλος στη δικαστική διαμάχη του πρώην ζευγαριού, με τον Johnny Depp να δικαιώνεται και να βγαίνει ο μεγάλος νικητής της υπόθεσης, με την Amber Heard τώρα να καλείται να καλύψει αποζημίωση στον πασίγνωστο ηθοποιό, ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων.

 

Tags gossip, showbiz, celebrities, viral, ειδησεις


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6314 s (227 Queries.) // Parse time: 0.3182 s // Total time: 2.9495 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X