10 τηλεοπτικές στιγμές μέσα στη δεκαετία που συζητήθηκαν έντονα! 


10 τηλεοπτικές στιγμές μέσα στη δεκαετία που συζητήθηκαν έντονα! 

Κάνουμε throwback στα πιο πολυσυζητημένα tv events των τελευταίων 10 χρόνων σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό.   

Τα τηλεοπτικά νέα ανέκαθεν πρωταγωνιστούσαν στις σελίδες μας καθώς η τηλεόραση αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή μέσα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης. 

Κάνοντας αναδρομή στην τελευταία δεκαετία υπήρξαν στιγμές που συζητήθηκαν αρκετά είτε λόγω του απόηχου που άφησαν για αρκετά μεγάλη χρονική περίοδο είτε λόγω της επιτυχίας που εισέπραξαν. 

Το on air χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη

Κλίμα έντασης δημιουργήθηκε στις 7 Ιουνίου 2012 στο πλατό της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και στη Λιάνα Κανέλλη, όταν μετά από λεκτική αντιπαράθεση των δύο, ο πρώτος σηκώθηκε από τη θέση του και χαστούκισε σε ζωντανή μετάδοση τη δεύτερη. Ο παρουσιαστής σοκαρισμένος επενέβη προκειμένου να λήξει το συμβάν που καταδικάστηκε από όλους και η κίνηση αυτή του τότε βουλευτή προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ηλίας Κασιδιάρης απηλλάγη για το περιστατικό αυτό καθώς η Λιάνα Κανέλλη δεν προέβη σε μήνυση. 

Η μεταγραφή της Χριστιάνας Αριστοτέλους 

Τον Ιούνιο του 2016 η Χριστιάνα Αριστοτέλους με έντονη συναισθηματική φόρτιση ανακοίνωσε στους τηλεθεατές ότι έπειτα από επτά χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Mega Κύπρου, ο κύκλος της στο κανάλι ολοκληρώθηκε και η επόμενη τηλεοπτική σεζόν βρήκε την παρουσιάστρια σε νέα τηλεοπτική στέγη, στον νεοσύστατο Alpha Κύπρου. Η τελευταία εκπομπής της παρουσιάστριας στο κανάλι του Αρχαγγέλου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με τους εργαζόμενους και τους ανθρώπους που συνεργάστηκε επί σειρά ετών να μιλούν για εκείνην με τα καλύτερα λόγια. 

Η επιστροφή του "Survivor" και η τεράστια επιτυχία 

Η επιστροφή του “Survivor” το 2017 στις τηλεοπτικές μας οθόνες που πρόβαλε η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ, έφερε τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά δρώμενα εκείνης της σεζόν. Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και με δύο δυνατές ομάδες “Μαχητών” και “Διασήμων” η τηλεθέαση είχε “αγγίξει” κόκκινο. Νικητής του “Survivor” ήταν ο Ντάνος κατά κόσμο Γιώργος Αγγελόπουλος ενώ φιναλίστ στον τελικό ήταν ο Κύπριος παίκτης Μάριος Πρίαμος. 

Η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στο "Big Brother"

Η τηλεοπτική επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στον “τόπο του εγκλήματος” έπειτα από 20 χρόνια ήταν αναμφισβήτητα ένα τηλεοπτικό γεγονός που αναμέναμε και συζητήθηκε αρκετά. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε υποστηρικτικό ρόλο σε ένα project που έχει ταυτιστεί με εκείνον από τις αρχές των 00s. Παρουσιαστής στο ριάλιτι ήταν ο Χάρης Βαρθακούρης και αρκετές ήταν οι εκρηκτικές στιγμές κατά τη διάρκεια των live shows.  

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση

Τον Ιούλιο του 2020 η Ελένη Μενεγάκη ολοκλήρωσε μία διαδρομή τριών δεκαετιών συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση. Η τελευταία της εκπομπή ήταν ιδιαίτερα συγκινητική με την παρουσιάστρια να κάνει flashback στην καριέρα της αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της. Γεγονός που συνέβη στην αρχή της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν με την Ελένη Μενεγάκη να επιστρέφει στο Mega Ελλάδος έχοντας κάνει μία σεζόν διάλειμμα από τα τηλεοπτικά δρώμενα. Τόσο η αποχώρηση όσο και η επιστροφή της στην τηλεόραση αποτέλεσαν θέματα συζήτησης με τεράστια απήχηση. 

Το πρώτο gay φιλί στην κυπριακή τηλεόραση

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες τηλεοπτικές στιγμές της δεκαετίας και συνάμα πρωτοποριακή για τα κυπριακά δεδομένα, ήταν το πρώτο φιλί μεταξύ ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού που παρακολουθήσαμε σε επεισόδιο της σειράς του ΡΙΚ “Το μυστικό της Πεταλούδας”. Πρωταγωνιστές στη σκηνή αυτή ήταν οι ηθοποιοί Νίκος Γκέλιας και Μέμος Μπεγνής. Η εν λόγω σκηνή που συζητήθηκε έντονα και ποικιλοτρόπως άνοιξε το δρόμο για μια ελεύθερη τηλεόραση, μακριά από στερεότυπα και ομοφοβικές αντιλήψεις. 

Η πρώτη τηλεοπτική συνάντηση της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή 

Στην εκπνοή του 2021 είχαμε την ευκαιρία να δούμε στις οθόνες μας μία στιγμή που γράφτηκε στην ιστορία της τηλεόρασης και του καλλιτεχνικού κόσμου. Ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από το “Just the 2 of Us” κατάφερε να φέρει στη σκηνή την Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή βάζοντας τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους επί δύο σχεδόν δεκαετίες. Οι δύο τραγουδίστριες προσέφεραν στο τηλεοπτικό κοινό ένα μισάωρο με μοναδικά ντουέτα και υπονοούμενα για όλα όσα γράφτηκαν για εκείνες τα προηγούμενα χρόνια. 

Η επανένωση της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα

Το δεύτερο μισό της περσινής τηλεοπτικής σεζόν (2020 - 2021) επιφύλασσε εκπλήξεις στο τηλεοπτικό κοινό καθώς εντελώς απρόσμενα η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, τέσσερα χρόνια μετά το τηλεοπτικό τους διαζύγιο, επανενώθηκαν! Η αμηχανία αμφοτέρων ήταν έκδηλη στην πρώτη τους εκπομπή ωστόσο οι δύο τους γνωρίζουν καλά πως να συνεργάζονται για ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό project. Η σύμπραξη των δύο παρουσιαστών και πρώην συζύγων διατηρήθηκε και την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο, οι φήμες θέλουν το τηλεοπτικό δίδυμα να μην συνεχίζει για του χρόνου. 

Ο τηλεοπτικός σταθμός της Ρωσίας που "έριξε" μαύρο εξαιτίας του πολέμου

Σε εμπόλεμη κατάσταση βρίσκεται η Ουκρανία η οποία βάλλεται από τη Ρωσσία. Ο Πούτιν κόβει όποιο μέσο τάσσεται κατά του πολέμου και των αποφάσεών του. Στις αρχές Μαρτίου το 2022 το τηλεοπτικό δίκτυο TV Rain εξέπεμψε για τελευταία φορά πριν “πέσει” μαύρο. Οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί συγκεντρώθηκαν όλοι στο κεντρικό στούντιο και φώναξαν “όχι στον πόλεμο”. Στη συνέχεια μάλιστα έβαλαν να παίξει η “Λίμνη των Κύκνων”, όπως έκαναν το 1991 οι σοβιετικοί τηλεοπτικοί σταθμοί αντί να δείχνουν τον πόλεμο.

Η ολοκλήρωση της εκπομπής "The Ellen Show" με την Ellen DeGeneres 

Αυλαία έριξε για πάντα η πετυχημένη εκπομπή “The Ellen Show” με την Ellen DeGeneres με την ίδια να αποχαιρετά με έντονη συναισθηματική φόρτιση το τηλεοπτικό κοινό που για 19 σεζόν ήταν στο πλευρό της. Κατόπιν, η Ellen μετακινήθηκε στο πλατό όπου κάθισε σε έναν καναπέ με μία οθόνη από πίσω της κλείνοντάς την και ο συμβολισμός ήταν άκρως συγκινητικός καθώς ξεκίνησε η εν λόγω εκπομπή ακριβώς στο ίδιο σημείο με τον ίδιο τρόπο πριν από δύο περίπου δεκαετίες.

Tags ilovestyle, 10 χρόνια ilovestyle, διασημοι, Τηλεοραση, flashback, gossip


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6299 s (232 Queries.) // Parse time: 0.2316 s // Total time: 2.8615 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X