Τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο κάθε χρονιά από το ξεκίνημα μας μέχρι και σήμερα! 


Τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο κάθε χρονιά από το ξεκίνημα μας μέχρι και σήμερα! 

Τα πιο δημοφιλή άρθρα στο ilovestyle.com την τελευταία δεκαετία.   

Το ilovestyle.com βγήκε στον αέρα τον Ιούνιο του 2012 και από τότε κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο της διαδικτυακής δημοσιογραφίας και να πρωταγωνιστεί χρόνο με τον χρόνο στις lifestyle ιστοσελίδες με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα, φτάνοντας σήμερα στο 2022 που αποτελεί το πρώτο γυναικείο site της Κύπρου. 

Πιο κάτω, κάνοντας αναδρομή στη δεκαετία που διένυσε το ilovestyle.com, θα δείτε τα θέματα που διαβάστηκαν περισσότερο κάθε χρονιά από το ξεκίνημα του μέχρι και τη χρονιά που διανύουμε σύμφωνα με τα google analytics.  

2012

Η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της σπίτι

Το 2012 η Μαίρη Συνατσάκη είχε μετακομίσει με τον τότε σύντροφό της, Μύρωνα Στρατή σε ένα νέο σπίτι και η νεαρή youtuber πραγματοποίησε φωτογράφηση στους χώρους του νέου της σπιτιού με τις φωτογραφίες να αναδημοσιεύονται στο προσωπικό blog που διατηρούσε τότε. Έκτοτε η παρουσιάστρια και δημοφιλής instagrammer στην Ελλάδα έχει κάνει αρκετές μετακομίσεις με την πιο πρόσφατη να πραγματοποιείται στα τέλη του 2021 όπου πλέον συζεί με το αγόρι της, Ίαν Στρατή και τα τρία γατάκια τους. 

2013

Σάκης Μπουλάς: Οι δύσκολες ώρες και η άνιση μάχη με τον καρκίνο

Η Κατάσταση της υγείας του Σάκη Μπουλά, του αγαπημένου καλλιτέχνη είχε απασχολήσει αρκετά τα μέσα ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένου και της ιστοσελίδας μας, καθώς είχε γίνει γνωστή η μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Ο αγαπημένος ηθοποιός, τραγουδιστής και στιχουργός “έφυγε” από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο του πνεύμονα ένα χρόνο αργότερα σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο και στην τότε σύντροφό του, Αλεξάνδρα Ούστα. 

2014

Αυτό είναι το "παλάτι" του Στάθη Αλωνεύτη!

Η κατηγορία “Living” ανέκαθεν ήταν στο ilovestyle.com από τις πιο δημοφιλείς και απόδειξη αυτού το άρθρο που διαβάστηκε περισσότερο το 2014 και αφορούσε στο εντυπωσιακό σπίτι του πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Στάθη Αλωνεύτη. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο οικοδόμημα, με μοντέρνα αρχιτεκτονική, που φωτογραφίες του είχαν δοθεί στη δημοσιότητα και αποτέλεσαν θέμα σχολιασμού τη χρονιά εκείνη. 

2015

Ήβη Κυπριανού – Αλέξης Ζαχαρίου: Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τον γάμο τους! 

Η Ήβη Κυπριανού και ο Αλέξης Ζαχαρίου ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές Ιουλίου το 2015 πραγματοποιώντας έναν από τους πιο πολυσυζητημένους γάμους της δεκαετίας. Η Zuhair Murad νυφική δημιουργία της νύφης και τα δύο γαμήλια πάρτι στην οικεία της οικογένειας Κυπριανού στο Τσέρι, η αφρόκρεμα της κοσμικής ζωής που παρευρέθηκαν ήταν μερικά από τα στοιχεία του γάμου που έφεραν το εν λόγω άρθρο στην πρώτη θέση για τη χρονιά εκείνη. 

2016

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Εμφανίστηκε με μονόπετρο

Η προσωπική ζωή της Χριστιάνας Αριστοτέλους ανέκαθεν απασχολούσε τους αναγνώστες του ilovestyle.com καθώς πρόκειται για μία τηλεοπτική παρουσία καλά εδραιωμένη εδώ και αρκετά χρόνια στα δρώμενα του νησιού. Η σχέση της με τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Εφραίμ έγινε talk of the town και το καλοκαίρι του 2016 η παρουσιάστρια δέχθηκε μία επεισοδιακή πρόταση γάμου από τον αγαπημένο της, καθώς τη στιγμή που της ζήτησε να τον παντρευτεί είχε ένα μικρό ατύχημα με αποτέλεσμα να πάθει ελαφριά διάσειση. Η πρώτη εμφάνιση της παρουσιάστριας στην απογευματινή της εκπομπή με το μονόπετρο ήταν εκείνη που “έκλεψε” τις προτιμήσεις του αναγνωστικού κοινού το 2016. 

2017

Θα πάθετε πλάκα: Μάθετε πόσο χρoνών είναι ο Κωστής Μαραβέγιας

Αν και ο Κωστής Μαραβέγιας είναι ένας από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες, ωστόσο, είδε τις μετοχές του να ανεβαίνουν και να γίνεται αρκετά δημοφιλής στο ευρύ κοινό, μέσα από τη συμμετοχή του στο “The Voice” που πρόβαλε η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Ο τραγουδιστής ήταν ένας εκ των τεσσάρων coach στο πετυχημένο talent show και οι αναγνώστες είχαν μεγάλη περιέργεια προκειμένου να γνωρίσουν τα πάντα για εκείνον. Η ηλικία του Κωστή Μαραβέγια ήταν το πιο πολυδιαβασμένο άρθρο για το 2017. Έτσι για την ιστορία ο τραγουδιστής γιόρτασε πρόσφατα τα 48α γενέθλιά του. 

2018

Κύπρια παρουσιάστρια μόλις παντρεύτηκε

Το portal μας έχει καλύψει μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια αρκετές από τις πιο όμορφες στιγμές των Κύπριων celebrities, μεταξύ αυτών και την ωραιότερη ημέρα της ζωής τους, τον γάμο τους. Ο γάμος της παρουσιάστριας Αφροδίτης Γεωργίου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Στέφανο Στυλιανού, στη Λεμεσό συγκέντρωσε αρκετή επισκεψιμότητα καθώς το ilovestyle.com είχε εξασφαλίσει αποκλειστικά στιγμιότυπα από την εκκλησία. 

2019

Οι επώνυμοι που βρέθηκαν στον γάμο του Πιέρου Σωτηρίου και της Μαρίας Κορτζιά!

Άλλος ένας γάμος που συζητήθηκε αρκετά και απασχόλησε τα media του νησιού ήταν εκείνος του Πιέρου Σωτηρίου και της Μαρίας Κορτζιά τον Δεκέμβριο του 2019. Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι του νησιού που έδωσαν το παρών τους με το ζευγάρι να λάμπει από ευτυχία πραγματοποιώντας το πάρτι του γάμου του σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού. Μεταξύ αυτών που είδαμε στον γάμο του λαμπερού ζευγαριού ήταν η Κωνσταντίνα Ευριπίδου, η Άντρεα Κυριάκου και ο Γιώργος Μερκής, ο Κωνσταντίνος Ιάσωνος, η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, ο Μιχάλης Σοφοκλέους, ο Χάρης Παπαθεοχάρους, η Κλέλια Γιασεμίδου, ο Νικόλας Ιωαννίδης κα. 

2020

Φαίη Σκορδά: Η εικόνα με τον σύντροφο της στο σπίτι!

Η προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά απασχόλησε μέσα στο 2020 τους αναγνώστες καθώς η παρουσιάστρια τέσσερα περίπου χρόνια μετά το διαζύγιο από τον Γιώργο Λιάγκα βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Νίκου Ηλιόπουλου. Οι πρώτες φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από γνωστό ελλαδικό, εβδομαδιαίο έντυπό ενώ η παρουσιάστρια δεν δίσταζε να κάνει αναρτήσεις στα social media που να αφορά στον αγαπημένο της. Η σχέση του ζευγαριού κράτησε μέχρι τα μέσα της επόμενης χρονιάς που επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους. 

2021

Νεκτάριος Αλεξάνδρου – Κωνσταντίνα Ευριπίδου: Χώρισαν!

Ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και η Κωνσταντίνα Ευριπίδου ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του νησιού, οι οποίοι έπειτα από επτά χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση δύο παιδιών, της Αριάδνης και του Νικόλα, αποφάσισαν να “τραβήξουν” χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Η είδηση του χωρισμού έσκασε σαν “βόμβα” στα κυπριακά media, ωστόσο, οι δυο τους σε δηλώσεις που έκαναν το επόμενο διάστημα ανέφεραν πόσο δύσκολη ήταν αυτή η απόφαση ενώ κοινή έγνοια και προτεραιότητα αμφοτέρων είναι τα δύο τους παιδιά. 

2022

Αργυρώ Ροτσίδου: Επέστρεψε συγκινημένη από τη Γερμανία μετά τη μάχη με τον καρκίνο!

Η κατάσταση της υγείας της Αργυρώς Ροτσίδου, η οποία διαγνώστηκε με καρκίνο στον μαστό, συγκίνησε το κυπριακό αναγνωστικό κοινό. Η σύζυγος του Κύπριου βουλευτή, Ευθύμιου Δίπλαρου, ο οποίος ήταν στο πλευρό της όλους τους μήνες που χρειάστηκε να παραμείνουν στη Γερμανία για θεραπεία, πάλεψε και βγήκε νικήτρια από αυτή τη δοκιμασία και στα μέσα Φεβρουαρίου επέστρεψαν στην Κύπρο και στα παιδάκια τους λαμβάνοντας της πιο θερμής υποδοχής στο αεροδρόμιο. (Το συγκεκριμένο άρθρο είναι πρώτο στα google analytics μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το παρόν άρθρο)
 

Tags ilovestyle, 10 χρόνια ilovestyle, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 1.9635 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3532 s // Total time: 2.3168 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X