Μία αληθινή ιστορία που θα σε καθηλώσει...


Μία αληθινή ιστορία που θα σε καθηλώσει...

Η σειρά που απέσπασε θετικές κριτικές για το πώς η δραματουργία αποτυπώνει την πραγματικότητα.  

Πρόκειται για μία πρόσφατη σχετική ιστορία, το 2014, δύο νεαρών παιδιών με το αγόρι να καταλήγει νεκρό και το κορίτσι του στη φυλακή. Ο λόγος για τον 18χρονο Conrad Henri Roy III, ο οποίος οδηγήθηκε σε αυτοκτονία κατόπιν παρότρυνσης της 17χρονης κοπέλας του, Michelle Carter.

Η υπόθεση αποτέλεσε αντικείμενο αξιοσημείωτης έρευνας και δίκης ακούσιας ανθρωποκτονίας στη Μασαχουσέτη, γνωστή ως "υπόθεση αυτοκτονίας μέσω γραπτών μηνυμάτων". Περιλάμβανε πολλά μηνύματα κειμένου, email και τηλεφωνήματα που καταγράφηκαν μεταξύ της Carter και του Roy πριν από τον θάνατό του, στα οποία η Carter έστειλε επανειλημμένα μηνύματα στον Roy να αυτοκτονήσει.

Η εν λόγω υπόθεση έθεσε ερωτήματα σχετικά με τη φύση και τα όρια της ποινικής ευθύνης. Ο δικαστής στον οποίο ανατέθηκε η ποινική δίκη της Carter, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η κοπέλα  ήθελε τον Roy νεκρό και ότι τα λόγια της τον ανάγκασαν να αυτοκτονήσει. Η Carter καταδικάστηκε για ακούσια ανθρωποκτονία, κυρίως με βάση το τελευταίο της τηλεφώνημα στο οποίο διέταξε έναν φοβισμένο Roy να επιστρέψει μέσα στο φορτηγό του καθώς αυτό γέμιζε με μονοξείδιο του άνθρακα.

Η Nova Cyprus φέρνει στην οθόνη σου τη μίνι αστυνομική σειρά 8 επεισοδίων “The Girl from Plainville” που ανέδειξε και έφερε στο προσκήνιο την παραπάνω τραγική ιστορία του νεαρού ζευγαριού, την ερχόμενη Πέμπτη 2 Ιουνίου και κάθε Πέμπτη, στις 22.00 από το Novacinema4


 

Tags nova cyprus


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.6064 s (233 Queries.) // Parse time: 0.2386 s // Total time: 2.8450 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X