Πήραμε μία μικρή γεύση από το Anemi Bistrot του Χρύσανθου Τσουρούλλη και της Έμιλυς Γιολίτη! [εικόνες]


Πήραμε μία μικρή γεύση από το Anemi Bistrot του Χρύσανθου Τσουρούλλη και της Έμιλυς Γιολίτη! [εικόνες]

Οι chic πινελιές και οι τελικές ετοιμασίες λίγο πριν πραγματοποιηθεί το opening.   

Πριν από δύο περίπου εβδομάδες άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό το Anemi Concept Store, στη Λεμεσό που αποτελεί το νέο επιχειρηματικό βήμα της Έμιλυς Γιολίτη και του Χρύσανθου Τσουρούλλη.

Πρόκειται για έναν πολυχώρο το οποίο θα στεγάζει εκτός από το μαγαζί που φιλοξενεί high fashion brands και ένα all–day γαλλικό bistrot και delicatessen που επιμελείται ο Παύλος Κυριάκου, συνιδιοκτήτης του Bottega Amaro.

Διαβάστε ακόμα: Guided tour στο Anemi Concept Store

Οι ετοιμασίες για το opening του bistrot βρίσκονται σε τελική ευθεία καθώς σύμφωνα με πληροφορίες μας αναμένεται να υποδεχθεί το κοινό στα μέσα Ιουνίου. 

Ο Χρύσανθος Τσουρούλλης και η Έμιλυ Γιολίτη μοιράστηκαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram στιγμιότυπα κατά την προετοιμασία όσον αφορά στις επιλογές για το μενού και για το προσωπικό που θα απαρτίζει την ομάδα του “Anemi Bistrot”.

Τα details της διακόσμησης παραπέμπουν σε παριζιάνικη φινέτσα με τη χρωματική παλέτα που έχει επιλεχθεί να συμπεριλαμβάνει το λευκό, το μπλε και το κόκκινο. Δείτε στην πιο κάτω gallery τις σχετικές εικόνες που εντοπίσαμε στα social media:  
 

Tags εμιλυ γιολιτη, Χρύσανθος τσουρουλλης, διασημοι, anemi bistrot, showbiz, gossip, celebrities, showbiz cy, showbiz κύπρος


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.1850 s (248 Queries.) // Parse time: 0.3925 s // Total time: 2.5776 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X