Το αστείο της Jennifer Aniston για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt!


Το αστείο της Jennifer Aniston για το διαζύγιό της με τον Brad Pitt!

Η αποκάλυψη που έκανε 17 χρόνια μετά τον χωρισμό.   

Η Jennifer Aniston βρέθηκε καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της Ellen DeGeneres προκειμένου να βοηθήσει τη φίλη της και γνωστή stand-up comedian να πει το “αντίο” στους εκατομμύρια τηλεθεατές που για 19 σεζόν τη στήριξαν. 

Η Jennifer Aniston η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “The Ellen Show” 20 φορές μέσα σε αυτά τα 19 χρόνια, γνωρίζει από πρώτο χέρι πόσο συναισθηματικά φορτισμένα είναι τα φινάλε τέτοιου είδους project που έκαναν μεγάλο κύκλο και έγραψαν ιστορία καθώς και η ίδια κλήθηκε να πράξει κάτι αντίστοιχο όταν ολοκληρώθηκε η σειρά “Friends” έπειτα από 10 χρόνια επιτυχημένης προβολής. 

Λοιπόν, πήρα διαζύγιο και μπήκα σε θεραπεία”, είπε η Aniston. "Ω! Και μετά έκανα μια ταινία που ονομάζεται The Break-Up (Ο Χωρισμός). Απλώς το άφησα να με πάει μέχρι τέλους. Απλώς είπα, "Ξέρετε τι, παιδιά; Ας το κάνουμε αυτό ένα εντελώς νέο κεφάλαιο. Ας τελειώσουμε τα πάντα και ας ξεκινήσουμε νέα”. Δούλεψε υπέροχα”, εξομολογήθηκε η ηθοποιός αναφερόμενη στο διαζύγιό της με τον Brad Pitt, με την Ellen να απαντά χαριτολογώντας: “Ας τα τελειώσουμε όλα”. Δείτε πιο κάτω το σχετικό βίντεο: 

Photo Credits: Instagram @jenniferaniston

Tags jennifer aniston, showbiz, gossip, celebrities, Brad Pitt, χωρισμος, Ellen DeGeneres


# ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ




# Διαβαστε Περισσοτερα




Query time: 2.3027 s (281 Queries.) // Parse time: 0.2749 s // Total time: 2.5776 s // Source: database

×
×
CLOSE X
CLOSE X
CLOSE X